Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Στις γρουναχαρές πρώτος και καλύτερος ο Δημητριάδης αλλά στα προβλήματα τελευταίος ...

Ο δήμαρχος των γρουνοχαρών στην κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας
στα Τρίκαλα
-Δεν άφησε ούτε τα πανηγύρια ούτε τα μικρόφωνα ο Φώτης

Το ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο το καταλάβαμε όλοι από το γεγονός ότι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες που ήταν εξαφανισμένοι τρία χρόνια τώρα από την πιάτσα κάνουν κάθε μέρα εμφανίσεις σε γρουνοχαρές, σε κοπές βασιλόπιτας των συλλόγων και των σωματείων της  περιοχής.
Να φανταστείτε ότι πολλοί είναι οι δημότες που...
έχουν να δουν από κοντά τον Φώτη Δημητριάδη πάνω από δυο, δυόμιση χρόνια και ορισμένοι μάλιστα του το λένε.
Ο δήμαρχος άλλες φορές μαζί με την σύζυγό του όπως στα Τρίκαλα στην κοπή της βασιλόπιτας της ποδοσφαιρικής ομάδας και άλλες φορές με τους συνεργάτες του δεν αφήνει πανηγύρι και γιορτή να πάει χαμένη και πάντα βέβαια παίρνει το μικρόφωνο όπως καλή ώρα στην γρουνοχαρά στο Καμποχώρι την Κυριακή και βγάζει λόγο.

Δώστε του μικρόφωνο του Φώτη και πάρτε του την ψυχή. Ξεχνάει να σταματήσει ο δήμαρχος αφού και ο ίδιος ξέρει, το νιώθει, το κατανοεί ότι είναι από τις τελευταίες φορές που εκφωνεί λόγους ως δήμαρχος.

Με τόσες γρουνοχαρές και βασιλόπιτες είναι προφανές ότι δεν έχει χρόνο ούτε να επισκεφτεί κανένα χωριό να κάνει καμιά λαϊκή συνέλευση και να ακούσει τα παράπονα των κατοίκων ούτε και να περπατήσει στους άθλιους δρόμους της Αλεξάνδρειας που μοιάζουν σα να είναι βομβαρδισμένοι ορισμένοι εξ αυτών. Ο Δήμαρχος αρέσκεται να κλείνεται στο γραφείο του από νωρίς το πρωί και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές να παίρνει σβάρνα τις γρουνοχαρές και τις βασιλόπιτες και τους χορούς και να βγάζει λόγους.

**Το ρεπορτάζ για τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Φ. Δημητριάδη είναι σε εξέλιξη και θα δημοσιευτεί εντός των ημερών

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπου ντούμ και χαρά η μαλάμω πρώτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παραβρέθηκα στην γουρονοχαρά του Καμποχωρίου ρε παιδιά μιλάμε για πλάκα με τον Δήμαρχο, αφού άρπαξε το μικρόφωνο στα χέρια και άρχισε τα γλειψίματα και τις μπουρδολογίες, είπε και το αμίμητο απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου , Κυρία Πρόεδρος εσείς εδώ φυλάτε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!! Πού νόμιζε ότι βρισκότανε ρε παιδιά αυτός ο μπάρμπας στην Γαύδο?

Ανώνυμος είπε...

Και @αμώ τις φωτογραφίες λέμε!!!!! Αψογος αυτός που την τράβηξε (εαν είσαι εσύ Μόχλα μπράβο)!!!!!!!!! χαχαχαχαχα
Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν θέλω να πώ τι με θυμίζει η φώτο μόλις την είδα για ευνόητους λόγους. Αλλά για να βοηθήσω λίγο με θύμησε πατσά. Τώρα πως με τον θύμησε , όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο μπρουζάς? Τώρα το παίζει Σόρρος?

Ανώνυμος είπε...

Εντός των ημερών το πολιτικό μνημόσυνο του Δημητριάδη. Ο Θεός ως μεγαλοδύναμος μπορεί να τον συχωρέσει ,οι δημότες όμως Π Ο Τ Ε !!