Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Νέο STOP από την Επίτροπο σε τιμολόγιο του δήμου Αλεξάνδρειας - Απλήρωτοι οι εργολάβοι που έκαναν πέρσι την επίγεια καταπολέμηση των κουνουπιών!!!

Π. Γκυρίνης
Το αποτέλεσμα της υπόθεσης ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο. Η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία ελέγχει τη νομιμότητα των παραστατικών που συνοδεύουν το ένταλμα πληρωμής απέρριψε "μετ΄ επαίνων" τη διαδικασία και οι εταιρίες που πέρσι τέτοιον καιρό είχαν αναλάβει την επίγεια καταπολέμηση των κουνουπιών στον δήμο Αλεξάνδρειας δε θα πληρωθούν!!!
Ναι, όπως διαβάσατε αυτή είναι η δυσάρεστη εξέλιξη της περσινής εργολαβίας που ο..... δήμαρχος Γκυρίνης είχε αναθέσει σε εταιρίες ανά δημοτική ενότητα να ψεκάσουν για τα κουνούπια και ως γνωστόν προσέφυγε στη δικαιοσύνη μια εταιρία από την Θεσσαλονίκη στη δικαιοσύνη διαμαρτυρόμενη ότι αποκλείστηκε παρανόμως. Η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Συνεπώς, ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη στον τομέα αυτόν για τον δήμαρχο προσωπικά όσο και για τη διοίκηση συνολικά αφού για ακόμα μια φορά η Επίτροπος του Ελεγκτικού με πράξη της μπλοκάρει την πληρωμή και οδηγεί αναγκαστικά τους εργολάβους στα δικαστήρια ώστε να διεκδικήσουν μέσω δικαστικών αποφάσεων τα χρήματά τους, τα δεδουλευμένα δηλαδή.
Βέβαια, το γεγονός ότι η Επίτροπος απορρίπτει το εν λόγω ένταλμα είναι προφανές ότι αυτό κάπου πάσχει και γι αυτό υπάρχουν τόσο πολιτικές όσο και υπηρεσιακές ευθύνες οι οποίες προφανώς και αυτονοήτως θα πρέπει να αναζητηθούν.
Θα αναζητηθούν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΗΜΑΣΧΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.