Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Αλευράς έθεσε και ζήτησε αναθεώρηση απόφασης για τις σχολικές αυλές αλλά ουδείς συγκινήθηκε- Η ευθύνη πλέον είναι αποκλειστικά δική τους

Πολύ ορθά ο Χρήστος Αλευράς επανέφερε το θέμα των κλειστών σχολικών αυλών που με τρόπο άκρως απολίτικο και στο πλαίσιο της συντεχνιακής λογικής των δασκάλων που υλοποίησε ο τέως αντιδήμαρχος Ισαάκ ο Αυτοτελής τυπικά παραμένουν κλειστές.


Ο Αλευράς είπε ότι καθημερινά βλέπει παιδιά εντός των σχολικών αυλών να παίζουν που για να εισέλθουν σκαρφαλώνουν τα κάγκελα και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Ζήτησε αναθεώρηση της απόφασης αλλά ουδείς εκ...... της διοίκησης ούτε ο δήμαρχος Γκυρίνης συγκινήθηκε και δεν φιλοτιμήθηκαν ούτε να απαντήσουν.
Μιλάμε για πλήρη απαξίωση όχι του Αλευρά αλλά των παιδιών και της ίδιας της υπόστασής τους που κινδυνεύει. Δε θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά άμα συμβεί το οτιδήποτε τότε να δω ποιος θα τρέχει και δε θα φτάνει και με τι μούτρα θα περπατάει στο δρόμο.
Και όλο αυτό το ρίσκο το αναλαμβάνουν οι διοικούντες και ο Γκυρίνης προσωπικά για να κάνει το χατίρι στον Ισαάκ τον Αυτοτελή.
Αυτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: