Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Θρίαμβος Γκυρίνη. Νέα πνοή και ελπίδες για τον τόπο - Συνέντευξη για Ισαάκ και Τσαγιόπουλο!!!

Είδα τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Γκυρίνης στο Αλεξάνδρεια- Γιδάς και καθηλώθηκα, εμπνεύστηκα και γέμισα ελπίδες για το μέλλον.
Ο Παναγιώτης Γκυρίνης ήταν ήρεμος, σίγουρη δύναμη, άνετος και αποφασιστικός. Δε βιάζεται να κάνει επιλογή. 
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα όσα γράφτηκαν ή λέχθηκαν από μικροφώνου είναι ανοησίες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με τον Ισαάκ οι δρόμοι χώρισαν μέσα σε..... φιλική ατμόσφαιρα αν και υπήρξε μια έντονη και φορτισμένη στιγμή στο διάλογό τους. 

Ο χωρισμός των δυο ανδρών από τη διοίκηση έγινε τόσο φιλικά που σκέφτονται να κάνουν ένα πάρτι αποχαιρετιστήριο.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ισαάκ που ως γνωστόν είχε ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο και  θέση που κατείχε ήταν "κλειδί" για τη λειτουργία του δήμου ο δήμαρχος Γκυρίνης πρότεινε στον Τσαγιόπουλο να αναλάβει αλλά αυτός προτίμησε τα χωράφια και τη δουλειά του από το να γίνει αντιδήμαρχος. Όσον αφορά το περιστατικό του περσινού Μαρτίου που του είχε τάξει να τον κάνει αντιδήμαρχο και τελικά δεν τον έκανε και ο Τσαγιόπουλος θύμωσε και από τότε δεν έχουν σχέσεις θεωρείται αμελητέο και ως μη γενόμενο.
Τέλος, ο δήμαρχος Γκυρίνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αλεξάνδρεια- Γιδάς και στον Τάσο Ντομουχτσή, κατάφερε μέσα σε έξι λεπτά ότι δεν κατάφερε τέσσερα χρόνια που είναι στον δημαρχιακό θώκο. Κατάφερε να αποδείξει στους δημότες ότι έχουν έναν δήμαρχο στιβαρό, ότι είναι τυχεροί που τους διοικεί και ότι θα πρέπει να τον προσέχουν και να μη τον στεναχωρούν γιατί θα θυμώσει και δε θα ασχοληθεί ξανά μαζί τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις και ο κουκος εμεινες παναγιωτη μετρησε τους.Παντοπουλος Δελιοπουλος Τοκας και εσυ που κανεις τον κουκο.Ολα τα αλλα ειναι ονειρα θερινης νυκτος.