Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο Σκουρλέτης για απλή αναλογική στους Δήμους και όριο θητείας στους δημάρχους

Πολλά έχουν γραφεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις αλλαγές που θα φέρει το υπουργείο Εσωτερικών στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Άλλα σοβαρά και άλλα αστεία, άλλα φανταστικά και άλλα πραγματικά, άλλα ανόητα και άλλα σοβαρά. Απαντήσεις δίνει ο αρμόδιος υπουργός Σκουρλέτης μιλώντας στο σάιτ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και απαντάει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα.
Εκλογικό σύστημα, λειτουργία συμβουλίου, αποκεντρωμένη διοίκηση κλπ είναι θέματα που απασχολούν τους αιρετούς και μη

Διαβάστε την συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών: ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκουρλετη, παρε τωρα 30.000 δημοσιους υπαλληλους και βγαλε τον σκασμο.
Εχουν οι μαλακες να πληρωνουν νομιζεις. Η φαση ειναι οτι το ξυλο θα το φατε απο αυτους που ταζετε. Νομιζετε οτι ποτε δεν θα φυγετε.
Αληθεια με την Ελληνικος Χρυσος τι εγινε? Δεν εκλεισε? Ποσο κατρακυλα πλεον ρε, ποσο? Εκεινο το ηρωικο χωριο στην Χαλκιδικη θυμασε πως το ελεγαν? Εκει που οι καημενοι οι κατοικοι δεν ειχαν καταλληλο νερο να πιουν και εσεις τους λεγατε ΟΧΙ στην Ελληνικος Χρυσος.
Και το λιμανι θεσσαλονικης παει? Σε αυτο που ανεβενατε στα καγκελα μην παει σε ιδιωτη? Βγαλτε τον σκασμο και πειτε οτι ειστε δεξιοτεροι των ακροδεξιων παρταλια του συριζα.
Η υπομονη αρχιζει να μην εχει σιγα σιγα ορια συριζαιοι. Σας ψηφισαμε, αλλα δεν σημαινει οτι θα κατσουμε να μας μαμησετε κιολας. Προτιμαμε να σας μαμησουμε εμεις (χαριτολογοντας δεν, αληθεια μεν)