Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Ματσούκας φεύγει πριν τον διώξει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕ Αλεξάνδρεια θα παίξει στη Γ΄ Εθνική μαζί με τα Τρίκαλα; Γίνεται; Έλα ντε...

Oλοκληρώνοντας την ενασχόλησή μου με τα αθλητικο-παραγοντικά να σας πω και δυο ακόμα ειδήσεις της τοπικής πιάτσας δεδομένου ότι δεν τις βλέπω να δημοσιεύονται στα τοπικά μέσα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη αφορά στον ορισμό της ημέρας και......
ώρας της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ημαθίας που θα συζητήσει και θα αποφασίσει αν θα κάνει ή όχι δεκτή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ομάδα των Τρικάλων και άλλα 25 σωματεία εις βάρος του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ Αρ. Ματσούκα.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, την Παρασκευή 25 Μαϊου 2017 στις 7μμ.
Τις εργασίες της συνέλευσης θα "ανοίξει" ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτιάδης που θα προεδρεύσει καθόλη την διαδικασία. Είναι προφανές ότι μετά την εισήγηση του προέδρου θα δοθεί ο λόγος στον Αρ. Ματσούκα να αντικρούσει την μομφή και στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους παράγοντες που υπογράφουν την πρόταση μομφής. Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Μια άλλη είδηση αφορά τις δυο ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας, την ΑΕ Αλεξάνδρεια και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που διεκδικούν την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική.
Ασφαλείς πληροφορίες που διασταυρώθηκαν αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας Δημ. Σαμαράς είναι τόσο πολύ αποφασισμένος και πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική που φτάνει στο σημείο να βάζει και ..στοίχημα.
Φέρεται να λέει ότι "είτε βγούμε πρώτοι είτε όχι η ομάδα του χρόνου θα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική". Αυτό σημαίνει ότι εκτός του πρωταθλήματος που σε στέλνει αυτομάτως στην μεγαλύτερη κατηγορία έχει βρεθεί τρόπος και μέσον να ανέβει κατηγορία η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας χωρίς να πάρει τον τίτλο στην κατηγορία της. 

Ένας γνώστης της ποδοσφαιρικής πιάτσας με πληροφόρησε ότι ήδη έχει γίνει επαφή και συμφωνία με ομάδα της Γ΄ Εθνικής ώστε να γίνει συγχώνευση ή αλλαγή ΑΦΜ και συνεπώς η ΑΕ Αλεξάνδρεια με μια προσθήκη στο όνομά της να βρεθεί στην άλλη κατηγορία. Όπως δηλαδή ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος κλπ που άλλαξαν λίγο τα ονόματά τους και επωφελήθηκαν διατάξεων του νόμου για οφειλές κλπ.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές, που είναι καλά ενημερωμένες, με πληροφόρησαν ότι στις τέσσερις αυτές αγωνιστικές που απομένουν έως να λήξει το πρωτάθλημα θα έχουμε εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και ένα κομμάτι που θα μοιάζει με στίβο αφού θα γίνεται αγώνας ταχύτητας και μάλιστα θα έχει και υψηλό πριμ για τον νικητή. Ο νοών νοείτω γιατί άμα γράψω παραπάνω είναι ικανοί ορισμένοι να αρχίσουν να λένε διάφορα.

Κλείνω λοιπόν με ένα συμπέρασμα. Ο Ματσούκας φεύγει όχι γιατί έκανε κάτι λάθος αλλά γιατί βρέθηκε η αφορμή που την έδωσε ο ίδιος για να τον "στείλουν" οι ελεγχόμενες ομάδες του ΠΑΟΚ στην Ημαθία. Ο ΠΑΟΚ τον κατατομεί και τα σκυλιά δεμένα.

Τα Τρίκαλα και η Αλεξάνδρεια θα "ματώσουν" ως το τέλος αλλά κατά τα λεγόμενα του Σαμαρά θα βρεθούν και οι δυο στην Γ΄ Εθνική "ματωμένες" ομάδες. Γιατί;
Έλα ντε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: