Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αναζητείται σοβαρότητα- σχόλιο στην ανακοίνωση της ΑΕ Αλεξάνδρειας για επίσκεψη Γκυρίνη στα Τρίκαλα

Τείνει να χαθεί κάθε μέτρο και σοβαρότητα στον δημόσιο διάλογο και αυτό είναι ανησυχητικό. Μόλις χτες ένα δημοσίευμα που έκανα προ ημερών και αφορούσε στην συνεργασία που είχε ο δήμαρχος και συνεργάτες του με την....
διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων έγινε αντικείμενο ερμηνειών και αναλύσεων και μάλιστα έφτασε στο σημείο να γίνει ειδική αναφορά στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ναι, τέτοια μεγαλεία βιώνουμε και απορώ που θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

Εκτός της αναφοράς στην συνεδρίαση είχα την τιμή να ασχοληθεί με το δημοσίευμα και η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρεια εκδίδοντας μια ανακοίνωση στην οποία αδυνατώ να κατανοήσω τον πηρύνα της διαμαρτυρίας της. Δεν είναι δικό σας θέμα η δική μου ανικανότητα κατανόησης αλλά δική μου και θα πρέπει να βρω τρόπο να το λύσω το θέμα.

Τι υποστηρίζουν οι παράγοντες της ΑΕ Αλεξάνδρειας; Λένε ότι ο δήμαρχος με την επίσκεψη που έκανε στα Τρίκαλα ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας του χωριού είναι σα να έδωσε το χρίσμα του πρωταθλητή της κατηγορίας!! Υποστηρίζουν δηλαδή ότι με την επίσκεψή του στο χωριό του δήμου είναι σα να γνωρίζει ότι τα Τρίκαλα θα πάρουν το πρωτάθλημα της κατηγορίας και ότι θα ανέβουν στη Γ΄ Εθνική ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές!

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν τα παραπάνω “επιχειρήματα” γράφτηκαν με διάθεση σοβαρότητας ή αυτός που τα έγραφε ήθελε να τρολάρει. Από πότε ο δήμαρχος θα πρέπει να παίρνει άδεια από τον κάθε πρόεδρο ομάδας για να πάει σε συνάντηση με άλλον πρόεδρο ομάδας του δήμου του; Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ακούω και το βλέπω. Είναι μια εξέλιξη στα πράγματα όσο να πεις.

Ενοχλήθηκαν οι παράγοντες της ΑΕ Αλεξάνδρειας και ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Θεοχάρης (φωτ.) που είναι μέλος της διοίκησης της ομάδας με το γεγονός ότι ο Γκυρίνης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα. Το γεγονός ότι προσκλήθηκαν να πάνε δεν λαμβάνεται υπόψη. Το γεγονός ότι οι τρικαλινοί παράγοντες είναι προνοητικοί και σπεύδουν έγκαιρα να προετοιμαστούν ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα για την νέα σαιζόν πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα παίζουν στην Γ΄ Εθνική δεν λαμβάνεται υπόψη.
Αλήθεια, αυτό που γράφεται στην ανακοίνωση ότι θα έπρεπε ο Γκυρίνης να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα, σε ένα μήνα δηλαδή, και μετά να πάει στα Τρίκαλα εάν και εφόσον ήταν πρωταθλητές είναι σοβαρό ή αστείο; Μπορεί να αρνηθεί κανένας στους παράγοντες των Τρικάλων να πιστεύουν ότι θα είναι πρωταθλητές; Μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς αν κάνουν προετοιμασίες έγκαιρα; Μπορεί κανείς να κάνει κριτική στον Γκυρίνη γιατί ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση ομάδας του δήμου του; Μήπως έχει παρεξηγηθεί ο ρόλος ενός εκάστου και κάποιοι αυτοχρίστηκαν σε γενικοί κομισάριοι που θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους σε έναν εκλεγμένο δήμαρχο; 

Λοιπόν και για να τελείωνει το παραμυθάκι. Το πρωτάθλημα ας το πάει όποιος θέλει. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα το πάρει η ομάδα που είναι πιο καλή παικτικά αλλά αυτή που έχει πιο καλούς παράγοντες. Μ΄ άλλα λόγια το πρωτάθλημα δεν κρίνεται εντός αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου και την ΕΠΣΗ και ας το λύσουν.

Ο δήμος Αλεξάνδρειας έχει πολλές ομάδες στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας οφείλει να έχει επαφή με όλες τις ομάδες και να ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις τους και αυτό έκανε στην προκειμένη περίπτωση. Ούτε αρχηγός καμιάς παράγκας είναι ούτε αρχηγός κανενός κυκλώματος είναι. Δήμαρχος όλων είναι και πολύ ορθά έπραξε που πήγε και συναντήθηκε με τους Τρικαλινούς παράγοντες. 

*Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας δεν έστειλε σε μένα την ανακοίνωσή της για λόγους που δε γνωρίζω, την παραθέτω για να έχετε πλήρη και σφαιρική ενημέρωση του ζητήματος που πλέον ανάγεται στη σφαίρα της επιθεώρησης.

“Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε σε blog του Δήμου Αλεξάνδρειας εγείρονται κάποια ερωτηματικά που χρήζουν απάντησης από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και από αυτούς που τον συνόδευαν στη συγκεκριμένη συνάντηση εάν αυτή είναι όντως υπαρκτή δηλαδή τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο και τον Πρόεδρο της ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλο.
Αν η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική ή πολιτικού περιεχομένου δεν είναι κάτι που αφορά την Α.Ε. Αλεξάνδρειας.
Αν όμως όλα αυτά που αναγράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα ισχύουν τότε πληροφορούμαι τους παραπάνω κυρίους “δημοτικούς άρχοντες” ότι η ομάδα της πόλης μας η Α.Ε. Αλεξάνδρειας(με μια αγωνιστική λιγότερη) είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με δεύτερο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Ποιος λοιπόν είναι αυτός που ενημερώνει τον συντάκτη του συγκεκριμένου blog ώστε να εμφανίζεται τόσο βέβαιος (σαν να είναι παρών) για αυτά που συζητήθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων και ομολογουμένως αν έτσι είναι ¨δεν τιμούν κανέναν¨
Γεννώνται ερωτηματικά γιατί φαίνεται από τις κινήσεις κάποιων ότι προεξοφλείται η άνοδος των Τρικάλων στην Γ΄ Εθνική, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και όντας τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα των Τρικάλων είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και δύσκολα βαθμολογικά.
– Μήπως το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας καθώς και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν τον γνωρίζουν;
– Μήπως κύριοι γνωρίζετε κάτι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε;
– Mήπως δεν απαντήσαμε σε τηλεφωνική κλήση σας ή δεν ανταποκριθήκαμε σε πρόσκληση σας να συναντηθούμε ή να συνεργαστούμε μαζί σας και δείξαμε απροθυμία ώστε να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας,το οποίο μάλλον θεωρείται ότι είναι ιδανικό σε εγκαταστάσεις και για τις ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν;
Mε αφορμή όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας δηλώνει ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σεβόμενοι τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας μας.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιάσε το αβγό και ....... Αυτό έκανε ο κ. Θεοχάρης....χθες στη συνεδρίαση..... επαναστάτης και καλά πήγε να το παίξει γιατί του θήξαν την Αλεξάνδρεια.... όμως το θέμα του δεν είναι αυτό (και δυστυχώς για μας του Αλεξανδρινούς, παρέσυρε και την υπόλοιπη διοίκηση) αλλά, το να κάνει την επανάσταση του (βλέπε άλλους "επαναστάτες" της διοίκησης), απλά με αυτόν τον τρόπο. Άσε μας ρε Γιωργάκη..... βρες άλλο τρόπο να φανείς..... δόξα το Θεό, φτάνει το μυαλουδάκι μας να καταλάβουμε γιατί πήγε ο δήμαρχος στα Τρίκαλα και σίγουρα δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής...... Αυτά τα ολίγα, είχα να πω και αυτό γιατί δεν θέλω κάτι κ. Θεοχάρηδες να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας....

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιόμουνα και εγώ γιατί δεν έβγαλε συμπαραστάτη του Δημότη ο Γκυρίνης. Αναρωτιόμουνα γιατί δεν έχει γραφείο τύπου ο Γκυρίνης? Για το νερό άκουσες κάτι? Γιατην μελέτη που πήρε μηδέν στην αξιολόγιση άκουσες κάτι σχετικό?

Ανώνυμος είπε...

Της κοντής της τέτοιας της φταίνε οι τρίχες αγαπητέ Χάρη και εσύ ζητάς σοβαρότητα για να την έχει ποιος από αυτούς που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση και έγιναν ρεζίλι. Για πρωτάθλημα έλεγαν και καμάρωναν και τώρα τους φταίει ο δήμαρχος που καλά έκανε και πήγε στα Τρίκαλα γιατί άμα δεν πήγαινε τότε να υποθέσω εγώ ότι θα υποστήριζε την Αλεξάνδρεια; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Σαμαρά τη βαλίτσα και στην Επισκοπή το Σάββατο αλλά και πάλι τα Τρίκαλα θα φύγουν τρίποντοι. Μήπως η βαλίτσα είναι άδεια; Μήπως έχει μέσα σάντουιτς για το δρόμο; Α ΡΕ παράγοντες που σας βάζει γυαλιά ο Παπαδόπουλος με τη μαγκιά του.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για την ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Βασικα κριμα για τον προεδρο. Καλο παιδι ηταν, πιθανον ξεχασε απο και οπως ξεκινησε. Βλεπεις τα φραγκα σε κανουν να ξεχνας που ησουν. Κριμα, πολυ κριμα για τον Προεδρο ειλικρινα. Ηταν μετριοπαθες παλικαρι, Τι επαθε? Πιος τον συμβουλευει? Ας το κοιταξει ο ιδιος.