Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ομορφαίνει η περιοχή με το φύτεμα λίγων δέντρων; Μπήκαν οι μανόλιες στην Αλεξάνδρεια αλλά ....

Μετά από αρκετά χρόνια η διοίκηση του δήμου έπραξε το αυτονόητο, φύτεψε μανόλιες στην.... είσοδο της πόλης, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, μπροστά από το 2ο Λύκειο- Γυμνάσιο. Φύτεψε γιατί εδώ και χρόνια τα δέντρα είχαν ξεραθεί ή εκριζωθεί από ασυνείδητους.


Να ευχηθούμε να επιβιώσουν τα δεντράκια μήπως και ομορφύνει κατά τι η περιοχή. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Ομορφαίνει η περιοχή μόνο με λίγα δέντρα; Ομορφαίνει η περιοχή όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται όχι τα δέντρα αλλά τους συνανθρώπους τους έχοντας προς αυτούς ρατσιστικές διαθέσεις; Ομορφαίνει η περιοχή όταν εξ αντικειμένου συγκρούεται ο πλούτος των λίγων με την φτώχεια των πολλών;
Δεν ομορφαίνει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φυτευτούν τα δέντρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα μας το παιζεις προστάτης των φτωχών? Δεν ξέρω αν προφέρω το όνομα σωστά, αλλά μήπως είσαι ο νέος καραμοτζούνης?

Ανώνυμος είπε...

Ομορφαίνει η περιοχή μόνο με λίγα δέντρα; Ομορφαίνει η περιοχή όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται όχι τα δέντρα αλλά τους συνανθρώπους τους έχοντας προς αυτούς ρατσιστικές διαθέσεις; Ομορφαίνει η περιοχή όταν εξ αντικειμένου συγκρούεται ο πλούτος των λίγων με την φτώχεια των πολλών;

Καλά το πάς , αλλά γιατί το χαλάς? Μην μπαίνεις στο τρυπάκι ότι όποιος δεν συμφωνεί π.χ. μαζί σου είναι φασίστας ή το αντίστροφο, όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι φασίστας. Οι φασίστες είναι το 0,017 (κάπου εκεί απο ότι θυμάμαι). Μα όλα αυτά που γράφετε, το μόνο που κάνετε είναι να τους ανεβάζετε. Ρατσισμό στην παρούσα φάση εδώ και κάποια χρόνια βιώνει σε υπερβολικό βαθμό , ο απλός Ελληνας πολίτης. Και το ξέρεις καλύτερα απο εμένα.