Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο Αλευράς- Για την ξενοφοβική ταμπακιέρα ούτε λέξη....

Ο Ιμπεριαλισμός φταίει.
Αλλά ευτυχώς έφυγαν από δω
δημοσίευμα όπου όμως, όσο και αν προσπαθήσει κανείς, δεν αναφέρεται στην ουσία. Δεν λέει τίποτα σχετικά με την πολιτικά επιλήψιμη φράση του αλλά επιχειρεί μετερχόμενος την γνωστή τακτική να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα και να νομίζει ότι συμπεριφέρεται …έξυπνα.

8 σχόλια:

Xρήστος Αλευράς είπε...

ΚΕ ΜΟΧΛΑ
Επειδή είσαστε απών (τόσο εσείς όσο και η σύζυγός σας)από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σας στέλνω για ενημέρωση των αναγνωστών σας (εσείς μάλλον δεν χρειάζεσθαι ενημέρωση )το αρθρο ενός ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ που παρευρισκόταν στην συνεδρίαση.
Με αυτό μου το σχόλιο σας ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι με την παρουσία μου στο blog σας να συνεχίσω να δίνω σας τροφή στο όποιο έργο σας.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ
Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 20:11
Γράφτηκε από τον/την Αντώνη Χατζηκυριακίδη
Στο θέμα των μεταναστών που εγκλωβίστηκαν στον ΣΕΑ Πλατάνου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας. "Αποφύγαμε τα χειρότερα με την εγκατάσταση προσφύγων στην Αλεξάνδρεια. Δεν υπάρχουν ούτε υποδομές ούτε οικονομική κατάσταση να υποστηρίξει τέτοιο ζήτημα Θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα αλλά τώρα είμαστε απαλλαγμένοι" είπε ο κ. Γκυρίνης. "Υπήρχε ανταπόκριση. Οι Ημαθιώτες έδειξαν αλληλεγγύη στους ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό" σχολίασε ο κ. Σπυρίδης. "Να έχουμε το νου μας με αφορμή την δημιουργία κέντρου για μετανάστες στην Σίνδο. Να σταματήσουμε τις πολιτικές που γεννούν μετανάστες" πρόσθεσε ο Χρήστος Αλευράς. 

Ανώνυμος είπε...

Τρέχα Μόχλα να πάτε να καθαρίσετε τα ΣΕΑ Πλατάνου. Το σόου έλαβε τέλος.

Xronika είπε...

Θα πάμε φασιστάκο να πάρουμε ότι άφησαν και θα τα δώσουμε σ΄ αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Εσύ όμως θα συνεχίσεις να βράζεις στην ρατσιστική χολή.

Xρήστος Αλευράς είπε...

Γιατι δεν εμφανιζεις την απαντηση μου; γιατι δεν μου δινεις την ευκαιρια να υπερασπιστω την τιμη και την υποληψη μου; αν αυτο δεν ειναι φασισμος τοτε τι ειναι;_ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Xρήστος Αλευράς είπε...

Ευτυχως εφυγαν γιατι δεν ξενητευθηκαν για να φυλακισθουν στο βενζιναδικο του,,Πλατανου.
Δεν εδωσαν τη μαχγη με τα κυματα γιια να ξεβρασθουν σε ενα σταθμο στο πουθενα.... Καποιοι που εχασαν την ευκαιρια να ηρωοποιηθουν ομως, κλαινε με μαυρο δακρυ.....

Ανώνυμος είπε...

κάπου έχετε δίκιο και οι δύο.
βρείτα ρεε.............

Ανώνυμος είπε...

με μια βοτκα λογω -----είναι όλα ενταξει και όλα τελοσ

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των καιρών φυσικά, να χλευάζουμε τους λιγοστούς που τολμούν και πράττουν όπως λογίζουν το σωστό, όσους και όσες στέκονται αλληλέγγυοι-ες στον αγώνα, στην ανάγκη κάθε ανθρώπινης ψυχής στον τόπο μας.

Αλήθεια μικρός ο κόσμος και ακόμα μικρότερος ο τόπος μας, ξέρουμε ο ένας τον άλλον όπως ακριβώς ο καθεις την τσέπη του πόσο αδειανή η γεμάτη είναι.

Κουραστήκαμε από τους υποκριτές που βαστάζουν κομματική σημαία και στέκονται πίσω από ξεπερασμένα τσιτάτα και ιδεοληψίες. Ο φασισμός δεν έχει χρώμα, μήτε ταυτότητα κομματική.

Το συμβάν με τους πρόσφυγες στο ΣΕΑ Πλατάνου εξελίχθηκε όπως ακριβώς περιμέναν και οραματίζονταν οι "περιθωριακοί" και "ανώνυμοι" αυτού του τόπου.

Μια χούφτα εθελοντών αυτό-οργανώθηκε, οργάνωσε και προσέφερε αυτό που όλοι οι άλλοι υποσχέθηκαν μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα. Ο απλός κόσμος που από το υστέρημα του, αλλά με πλούτο ψυχής, στήριξε μερικές δεκάδες ανθρώπων σε ανάγκη που βρέθηκαν στον τόπο μας.

Οι πολιτικάντηδες ακόμα μια φορά παρέμεναν στα κούφια λόγια και στις αστείες δικαιολογίες.