Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Μια άκρως σημαντική παρέμβαση κάνει σήμερα ο Στέργιος Μίχος στο valtos-alexandreia.blogspot.gr σχετικά με την ανάθεση της εκδήλωσης του χορού το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας στο κατάστημα του προέδρου  της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Δημ. Παπαδόπουλου.
Γράφει ο Στ. Μίχος τα ακόλουθα:



ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Φαίνεται πως ορισμένοι εκεί στον Δήμο Αλεξάνδρειας είναι αμετανόητοι , δυο χρόνια μετά την περίπτωση ανάθεσης του χορού του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας στο...
κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ιδιοκτησίας του κ. Τ. Παπαδόπουλου (προέδρου της ΚΕΔΑ) και λίγες μόνο ημέρες από την καταγγελία για απευθείας αναθέσεις του Δήμου , το σκηνικό επαναλαμβάνεται (Θυμηθείτε εδώ ).

Στο περιστατικό αναφέρθηκε πρόσφατα και ο κ. Σπυρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο θέλοντας να επισημάνει περιπτώσεις απευθείας αναθέσεων σε επιχειρηματίες εκτός Δήμου ενώ να θυμίσουμε πως το 2012 ο χορός του ΚΑΠΗ είχε προκαλέσει αντιδράσεις εντος και εκτός Δ.Σ.
Σήμερα με ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει πως ο χορός του ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ MEΛΑΘΡΟΝ κάτι που έγινε όπως ενημερωθήκαμε χωρίς να υπάρξει διαγωνισμός.

 Θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και ιδιοκτήτης του κέντρου κ. Παπαδόπουλος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά όπως μάθανε αυτοί οι κύριοι, δύσκολα να αλλάξουν συνήθειες, ο Ματσούκας στις αναθέσεις και στις υπεργολαβίες, και ο Παπαδόπουλος στις κάθε είδους αβάντες από το Δήμο για χορούς και συνεστιάσεις . Το τερπνό μετά του ωφελίμου, που έλεγε και ένα στέλεχος (ηλικίας λυκόπουλου) . Αλήθεια τι λένε τα νέα στελέχη του Δημητριάδη? Με αυτό τον τρόπο επιθυμούν να διοικήσουν τον τόπο? Το ελάχιστο που μπορώ να πώ είναι Ντροπή!!

Ανώνυμος είπε...

Τα Γκόλντεν μπόι του κομματικού σωλήνα τις Νέας Δημοκρατίας του Δημητριάδη πρέπει να τεθούν σε αποστρατεία . Οι πολίτες έχουν το λόγο. Και προσοχή, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο τις κάλπης , ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!!!!!