Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Έφυγε ο Γιοβαννόπουλος από τους ΑΝ.ΕΛ. μαζί με την Γιαταγάνα - Σκληρή ανακοίνωση Καμμένου που μιλάει για "αποστάτες"

Την αποχώρησή τους από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την ανεξαρτητοποίησή τους ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη οι μέχρι πρότινος βουλευτές του κόμματος Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κώστας Γιοβανόπουλος.

Στην κοινή επιστολή που απέστειλαν προς...
τον κ. Μεϊμαράκη, η κυρία Γιαταγάνα και ο κ. Γιοβανόπουλος αναφέρουν: «Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι ανεξαρτητοποιούμαστε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Ελληνες κάνουν λόγο για αποστασία που «αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται».
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«- Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,
- μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,
- μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή, η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε. Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής. Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».

Μετά την εξέλιξη αυτή η δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κ. Πάνου Καμμένου μειώνεται στους 15 βουλευτές.

Μόλις προσφάτως η κυρία Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «βουλιάζει», ενώ και ο κ. Γιοβανόπουλος, που σημειωτέον εκτελούσε χρέη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κόμμα του κ. Καμμένου είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: