Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ - Ανύπαρκτο το έργο της Ποιότητας Ζωής που προεδρεύει ο Σ. Κούγκας

Δεν μας προξένησε καμιά έκπληξη η χτεσινή παραδοχή του αρμόδιου αντιδημάρχου επί της ποιότητας ζωής κ. Κούγκα. Μια παραδοχή που είναι κοινό μυστικό σε όλους τους δημότες και...
κατοίκους του δήμου. Παραδέχτηκε ο κ. Κούγκας ότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) της οποίας προεδρεύει παρήγαγε μηδενικό έργο.
Στα χρόνια της λειτουργίας της η ΕΠΖ δεν  ασχολήθηκε με κανένα θέμα που θα επέφερε βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου αλλά περιορίστηκε στην έγκριση αδειών καταστημάτων καφέ και μίνι μάρκετ!!
Η ανυπαρξία πολιτικής και σχεδιασμού στον κρίσιμο τομέα της ποιότητας ζωής της διοίκησης Δημητριάδη δεν μας εκπλήσσει. Δεν είχε κανένα σχέδιο ούτε ποτέ προβληματίστηκε να αποκτήσει. Απλά, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και αυτοκριτικής, το παραδέχεται δημόσια.
Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο πολιτικού θράσους ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και υπό την εκκωφαντική σιωπή του δημάρχου ζήτησε και τα ρέστα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Απατσίδη γιατί δεν έκαναν  …προτάσεις.
Είναι προφανές ότι η απερχόμενη διοίκηση Δημητριάδη ποτέ δεν είχε ως πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου. Είναι προσηλωμένη σε άλλα, πιο «ενδιαφέροντα» θέματα γι αυτούς. Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο ανέκδοτο. Ο Κούγκας επικεφαλής της ποιότητας ζωής.