Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γκυρίνης σε Σχολικούς Φύλακες Αλεξάνδρειας: Είστε απαραίτητοι στα σχολεία / ΔΗΛΩΣΗ

Συνάντηση στο γραφείο του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” με τους σχολικούς φύλακες της Αλεξάνδρειας είχε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Οι σχολικοί φύλακες εξέθεσαν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα, τις...
τελευταίες εξελίξεις σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο (μετά και από τη δίκη που έγινε πριν από περίπου 15 ημέρες στη Βέροια) ενώ ζήτησαν τη βοήθεια του υποψηφίου δημάρχου για το θέμα τους.

Με τη σειρά του ο κ. Γκυρίνης όχι μόνο εξέφρασε την αντίθεσή του στη σχεδιαζόμενη κατάργηση του θεσμού - αφού όπως ανέφερε το έργο των φυλάκων είναι πολύ σημαντικό - αλλά σημείωσε πως θα πρέπει να ενισχυθεί. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “θα πιέσουμε την Κυβέρνηση ώστε οι σχολικοί φύλακες να συνεχίσουν την προσφορά τους ως υπάλληλοι του Κράτους. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα φροντίσουμε ώστε με ίδιους πόρους να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
Δεν θα ήθελα επ’ ουδενί να θεωρηθεί ψηφοθηρική αυτή η θέση, απλά πιστεύω ότι τα σχολικά συγκροτήματα έχουν ανάγκη φύλαξης και φροντίδας και οι προσφέροντες αυτές τις υπηρεσίες έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία”.

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΓΚΥΡΙΝΗ

ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ
Στις  29-03-14 το πρωί έγινε συνάντηση των σχολικών φυλάκων και του υποψηφίου δήμαρχου Αλεξανδρείας κυρίου Παναγιώτη Γκυρίνη.

 Οι σχολικοί φύλακες ανέπτυξαν το εργασιακό τους ιστορικό και την  κατάσταση που αντιμετωπίζουν τώρα.

Ευχαριστούμε  τον κύριο Γκυρίνη για την θετική άποψη του στον θεσμό των σχολικών φυλάκων και για την δέσμευση συμπαράστασης στους μελλοντικούς αγώνες μας.

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: