Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αλλάζουν τα δεδομένα στην Μελίκη. Υποψήφιος με τον Γκυρίνη ο Αλ. Ακριτίδης

Ακόμα μια ποιοτική υποψηφιότητα ενισχύει την προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνη. Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης με έντονη δράση στον πολιτισμό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" και θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συντοπιτών του στη Μελίκη ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Το βιογραφικό του κ. Ακριτίδη είναι εντυπωσιακό: 


Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης είναι Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών. Τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει αναπτύξει πλούσια δράση σε διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες. Λογοτεχνικά έργα, άρθρα και βιβλιοκριτικές του έχουν δημοσιευθεί σε ανθολογίες, περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ ήδη βρίσκεται υπό έκδοση το τέταρτο βιβλίο του. 

Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» και έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις και ομιλίες σε εκπαιδευτικά προγράμματα και διημερίδες, που σχετίζονται με τον Ελληνικό Πολιτισμό γενικότερα. Έχει διατελέσει μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, της Αμφικτυονίας Ελληνισμού και του Λογοτεχνικού Ομίλου «Ζαλώνη - Ξάστερον». 
Για την προσφορά του στα λογοτεχνικά δρώμενα έχει τιμηθεί από διάφορους φορείς, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς. 
Από το Νοέμβριο του 2012 είναι Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνετε πώς είναι απόφαση των νέων και αξιόλογων ανθρώπων να πάρουν τις τύχες αυτού του Δήμου στα χέρια τους. Και αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Επί τέλους να γλιτώσουμε από τους ανεπάγγελτους και του κάθε είδους νονούς τις πολιτικής . Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία !!

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι οι νέοι άνθρωποι να παίρνουν τις τύχες αυτού του Δήμου στα χέρια τους.
Το πόσο αποτελεσματικοί και επιτυχές είναι όμως αυτό δεν προεξοφλείτε από την ηλικία το επάγγελμα το χρήμα το βιογραφικό ….
Στο τέλος κρίνονται όλοι και τα πρώτα σημάδια δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά μπορώ να πω …………