Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Επιθετική απαξίωση από Δημητριάδη σε Αλευρά / Δείγμα αδυναμίας και εκνευρισμού

Φώτης Δημητριάδης
Μια χαρακτηριστική στιχομυθία στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας μεταξύ Δημητριάδη και Αλευρά ήταν αρκετή για να ξεδιπλωθεί για ακόμα μια φορά η άποψη του απερχόμενου δημάρχου αναφορικά με το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας Χρήστος Αλευράς που είναι και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος έκανε αναφορά στην...
παντελή απουσία του δήμου και της διοίκησής του από την επίλυση του ζωτικότατου προβλήματος που αντιμετωπίζουν δεκάδες οικογένειες που έχουν κομμένο ρεύμα από την ΔΕΗ. Ο κ. Αλευράς άσκησε κριτική στον δήμαρχο προσωπικά για την απάθειά του και ο απερχόμενος απάντησε με τον εξής τρόπο:
-Εγώ πλήρωσα από την τσέπη μου για τους 22 που επανασυνδέθηκαν, αν νομίζεις εσύ ότι είσαι κομμουνιστής γιατί έτσι λες, τι να πω. Εσύ δείχνεις ευαισθησία στα λόγια ενώ εγώ στην πράξη. Εγώ δεν λέω ότι είμαι κομμουνιστής και δεν εκπροσωπώ το λαϊκό κίνημα, εκπροσωπώ το κοινωνικό σύνολο. Εσύ λες ότι είσαι κομμουνιστής αλλά δεν κινείς ούτε το δαχτυλάκι σου.

ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Χρήστος Αλευράς
Η επιθετική συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου έναντι του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ Χρήστου Αλευρά είναι δείγμα του εκνευρισμού του έναντι της συνεχούς κριτικής του συμβούλου σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος στα οποία η διοίκηση ήταν παντελώς απούσα. Αντί να κλείσει το θέμα και να μην πει απολύτως τίποτα ή να φροντίσει να δικαιολογήσει την κατάσταση αυτός επέλεξε να απαξιώσει τον Αλευρά και στο πρόσωπό του ολόκληρο το τμήμα των συμπολιτών που αυτός εκπροσωπεί. Λέγοντας στον Αλευρά ότι είναι «τζάμπα κομμουνιστής» είναι σα να λέει σε όλους του κομμουνιστές που ψηφίζουν Λαϊκή Συσπείρωση και Αλευρά ότι είναι «τζάμπα κομμουνιστές».
Συγχαρητήρια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάντημα Δημάρχου!! Αφού δεν μπορεί να απάντηση επί τις ουσίας περιορίζεται στο λαϊκισμό και στην αλαζονεία. Για γέλια ,η για κλάματα? Ας κρίνουν όσοι διαβάσουν την θέση του. Πλήρωσε λέει από την τσέπη του 22 επανασυνδέσεις, εγώ ρωτώ από την τσέπη του???? Δεν είναι λέει κουμουνιστής, γιατί αν έλεγε ότι είναι ποιος θα τον πίστευε? Δεν εκπροσωπεί λέει το λαϊκό κίνημα, ναι σε αυτό λέει αλήθεια!! Εκπροσωπεί όμως λέει το κοινωνικό σύνολο!! Αρες μάρες κουκουνάρες!! Όχι Δημητριάδη, εκπροσωπείς τον εαυτό σου , και τα γκόλντεν μπόι τις παράταξης σου.

Ανώνυμος είπε...

Δημητριάδη έχεις ημερομηνία λήξεως όπως τα γαριδάκια.