Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κούρασε τους αγρότες και το μικρόφωνο άρχισε να τσιρίζει / Δε βάζει μέσα γλώσσα ο Δήμαρχος Δημητριάδης


Προχθές στην αίθουσα του δήμου Αλεξάνδρειας έγινε μια μαζικότατη ενημερωτική συγκέντρωση αγροτών για να ενημερωθούν για το νέο φορολογικό που τους...
ετοιμάζει η Κυβέρνηση. Στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώθηκαν αγρότες από την ευρύτερη περιοχή και ήταν μια "χρυσή" ευκαιρία για τον δήμαρχο Δημητριάδη να κάνει μια πασαρέλα. 

Εμφανίστηκε λοιπόν στην αίθουσα χαμογελαστός και αμέσως προξένησε ερωτήματα στους παρισταμένους για την αιτία του χαμόγελου. Οι αγρότες ήταν εκνευρισμένοι με τα μέτρα που ετοιμάζει εις βάρος τους η Κυβέρνηση και ο Φ. Δημητριάδης χαμογελούσε. Ίσως ο απερχόμενος δήμαρχος να μην έχει καμιά στεναχώρια και να χαμογελάει, ίσως να θυμήθηκε κάτι το ευχάριστο, ίσως να είχε κλείσει καμιά μεταγραφή... αλλά χαμογελούσε.

Κάνει όμως το κομβικό λάθος ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου και του δίνει το μικρόφωνο. Μόλις δει μικρόφωνο ο Δημητριάδης παθιάζεται. Αρχίζει να μιλάει και δε σταματάει. Είναι το καλύτερό του. Πήρε λοιπόν το μικρόφωνο και άρχισε να λέει, να λέει, να λέει, να λέει και δε σταματούσε. Αφού τα είπε καμιά πέντε έξι φορές τα ίδια και τα ίδια και τόνιζε και ξανατόνιζε ότι ο δήμος και ο ίδιος προσωπικά είναι στο  πλευρό των αγροτών (με ποιον τρόπο δεν είπε) και αφού το ακροατήριο είχε αρχίσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει να σταματήσει, εδέησε να παραδώσει το μικρόφωνο.

Οι αγρότες μόλις τον είδαν να δίνει το μικρόφωνο έβγαλαν έναν βαθύ αναστεναγμό και μάλιστα ορισμένοι στην γαλαρία άρχισαν να χειροκροτούνε γιατί δεν άντεχαν άλλο.
Όμως, ο Νίκος Λιολιόπουλος, ο πρόεδρος των τευτλοεξαγωγέων δεν άντεξε και το διέπραξε το "ατόπημα" λέγοντας στον δήμαρχο: Δήμαρχε, μας κούρασες και εδώ αλλά μας κούρασες και γενικά, φτάνει.

Ο Λιολιόπουλος ήταν αγενής. Δεν συμμερίστηκε το πάθος του Δημητριάδη για μικρόφωνο ούτε νοιάστηκε ότι ο άνθρωπος έκανε την δουλειά του, μάζευε ψήφους για τις ερχόμενες εκλογές. Του πέταξε κατάμουτρα ότι τους κούρασε και ότι τους κούρασε γενικώς. Τι άραγε να εννοούσε ο Λιόλιος; Ότι πρέπει να αποχωρήσει από την δημαρχεία γιατί κούρασε τον κόσμο ο Δημητριάδης; Και αν ήθελε να το πει γιατί δεν του το είπε ιδιωτικά και τον εξέθεσε τον άνθρωπο; Αίσχος... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο παλικάρι. Αν βρισκότανε δέκα άνθρωποι σαν το Νίκο Λιολιόπουλο να αρπάζουν το μικρόφωνο κάθε φορά που μιλάει ο Δημητριάδης και μας αραδιάζει ένα σωρό μπούρδες τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Είναι πλέων καιρός να τρομοκρατήσουμε τους πολιτικούς τρομοκράτες.