Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Οι "εξαφανισμένοι" συνεργάτες του Δημητριάδη και ο εν αναμονή διάδοχος. Ή πως ο δήμαρχος "τρώει" τα παιδιά του


Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που αφορούν στην διοίκηση Δημητριάδη αλλά και στον ίδιο τον δήμαρχο προσωπικά ένας γνώστης της κατάστασης στα διοικητικά του δήμου απευθύνει... την εξής ερώτηση στα ΧΡΟΝΙΚΑ και στον υπογραφόμενο: 
"Όλα καλά αυτά που γράφεις. Όμως, σου ξέφυγε ένα θέμα που είναι άκρως χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς του Δημητριάδη. Άκου λοιπόν. Τον Δημητριάδη τον στήριξαν καθοριστικά το 2010 για να πάρει το χρίσμα της ΝΔ δυο δήμαρχοι και ένας επικεφαλής παράταξης που ήταν αντιπολίτευση, ο Γκαβαρδίνας στην Αλεξάνδρεια.


Οι δήμαρχοι Καρέλης της Μελίκης και Στεργιόπουλος από τις Αντιγονίδες όπως και ο Γκαβαρδίνας έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Ο πρώτος, απέτυχε να εκλεγεί συμπαραστάτης του δημότη και στην συνέχεια είδε τον ίδιο τον δήμαρχο να τον αδειάζει και να τον αφήνει μόνο του στις δικαστικές περιπέτειες που μπλέχτηκε.
Ο Γκαβαρδίνας ένιωσε στο πετσί του τον αυταρχισμό του και την συμπεριφορά του όταν απαίτησε από αυτόν να γίνει ρόμπα και να δεχτεί ότι ήταν ενήμερος για το σήμα της Πολιτικής Προστασίας για τις πλημμύρες του 2013 τον Φεβρουάριο. Ο Γκαβαρδίνας έφυγε και σώθηκε και δεν έγινε ρόμπα.

Ο Στεργιόπουλος "αμείφθηκε" με δυο χρόνια αντιδημαρχίας και τώρα είναι ένας απλός σύμβουλος χωρίς καμιά αρμοδιότητα και ισχύ.

Όμως αγαπητέ Χάρη πρόσεξε. Ο Στεργιόπουλος ως δήμαρχος που η στήριξή του ήταν καθοριστική για το εσωκομματικό παιχνίδι στη ΝΔ και που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Δημητριάδη έγινε για δυο χρόνια αντιδήμαρχος ενώ ο Βενιόπουλος για τέσσερα. Και να φανταστείς ότι ο Βένιος μπήκε την τελευταία ώρα στο ψηφοδέλτιο του Δημητριάδη όταν οι τρεις αυτοί ήταν πρωτεργάτες και να σου πω και κάτι που ίσως δεν το ξέρεις. Ο Βενιόπουλος που τώρα θέλει να κάνει διάδοχό του ο Δημητριάδης μέχρι την τελευταία ώρα συζητούσε και άφηνε ελπίδες στον Μπάμπη Γκιόνογλου ότι θα είναι μαζί του ως υποψήφιος σύμβουλος.

Ο Δημητριάδης δηλαδή αντί να φερθεί όπως αρμόζει στους τρεις έκανε ακριβώς το αντίθετο. Τους εξαφάνισε από το χάρτη. Ο Γκαβαρδίνας τα μάζεψε και έφυγε και καλά κάνει που πέρασε απέναντι με τον Γκυρίνη, του Καρέλη άσπρισαν τα μαλλιά του και είναι απογοητευμένος από τον δήμαρχο και ο Στεργιόπουλος βλέπει τον Βένιο να απολαμβάνει το αντιδημαρχιλίκι και συγχύζεται τώρα που έμαθε ότι τον προορίζει για διάδοχό του.
Για πες μου λοιπόν αγαπητέ μου Χάρη, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις;"

Η ερώτηση του φίλου μόνο ερώτηση δεν ήταν. Ήταν μια βουτιά στην ιστορία και μάλιστα με επιχειρήματα που δεν αμφισβητούνται. Τελικά ο Δημητριάδης εκτός από την τέχνη του δημάρχου γνωρίζει ακόμα μια, την τέχνη να τρώει τους πολιτικούς του φίλους....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν τι εστί Δημητριάδης? Ο άνθρωπος από την στιγμή που κάνει την δουλειά του η συνέχεια ούτε που τον νοιάζει, ακόμη και τους ευεργέτες του τους πετάει σαν στημένες λεμονόκουπες!!! Για να πάρει το χρίσμα ο Δημητριάδης την εποχή εκείνη χρησιμοποίησε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον. Και ίσως ο Γκαβαρδίνας δεν τον γνώριζε, οι υπόλοιποι όμως αποτελούσαν αντικείμενο συναλλαγής όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, όπως συμβένη και τώρα με τον Μπάμπη Γκιόνογλου, η συναλλαγή πάει σύννεφο!! Πού ακούστηκε αρχηγός αντιπολίτευσης να αναλαμβάνει έργο και να το μοιράζεται στην κατασκευή του με σύμβουλο του Δημητριάδη!!! Δηλαδή ελεγκτής και ελεγχόμενος τακίμια!!! Πάντως το θέμα που κυριαρχεί στην κοινωνία που συζητείται είναι ένα και μόνο σε επίπεδο Δήμου πως θα ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος που γράφει αντικειμενικά για τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας-και όχι μόνο- και βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, γιατί από παραπληροφόρηση, και δημοσιεύματα που προκαλούν εμετικές τάσεις έχουμε χορτάσει. Ας δούμε όμως κάπως ποιο αναλυτικά το προφίλ των υποστηρικτών του Δημητριάδη στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Καρέλης, πρώην Δήμαρχος Μελίκης , ο άνθρωπος που είχε να συντάξει ισολογισμό για τον Δήμο του ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!! Αυτόν τον κύριο ο Δημητριάδης μας τον πρότεινε για συμπαραστάτη του Δημότη σε δύο μάλιστα συνεδριάσεις, και αφού δεν πέρασε από το Δημοτικό συμβούλιο δεν ξανάφερε το θέμα διότι προφανώς δεν θα τον βόλευε κάποιος άλλος. Βενιόπουλος, πρώην Δήμαρχος Μελίκης, ο άνθρωπος που του είχε υποβάλει μήνυση ο Καρέλης, και μάλιστα με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, για ατασθαλίες όταν ήταν Δήμαρχος, αλλά στο Δηκαστήριο που έγινε μετά από 11 χρόνια!!! Αθωώθηκε !! Βλέπεται τώρα συνεργάτες ντέ , όλα αλλάζουν!! Στεργιόπουλος ο άνθρωπος όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ρωτήστε έναν εργολάβο να σας πει το παρατσούκλι του Στεργιόπουλου όταν ήταν Δήμαρχος!! Ο έτερος αποκαλούμενος ως ο μπαμπάς και η μαμά τις ΝΔ γνωστός από την δράση του στην Ένωση , τότε που ήθελε να την σώσει, αλλά την έκλεισε τελικά, αλλά και πολιτικές κολοτούμπες με τις Δημοτικές παρατάξεις, ανάλογα με που φυσάει ο άνεμος. Και οι τρείς έχουν αμειφτεί για τις υπηρεσίες τους από τον Δημητριάδη με Αντιδημαρχίες!! Και άφησα τελευταίο το γαμπρό από την Μελίκη, τον μεγάλο Λυκουρέτζο!! Ξέρετε αυτόν που το έπαιζε και Υπουργός υγείας, ο κύριος ΝΑΙ σε όλα πού ψήφιζε μαζί με τά άλλα τα μπουμπούκια τα 25 ευρώ για να μπει στο Νοσοκομείο ο ΑΝΕΡΓΟΣ!!! Αυτούς θα τους ξαναψηφίσεται?????

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΜΕΓΑΛΕΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΩΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ?