Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Τ. Παπαδόπουλος για το Κολυμβητήριο και τον σύλλογο "ΖΕΦΥΡΟ"


Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΚΕΔΑ να ενισχυθούν...
οικονομικά οι δραστηριότητές της κατά το μέρος που δεν επαρκεί ο δικός της προϋπολογισμός. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Τάκης Παπαδόπουλος εισηγήθηκε το θέμα λέγοντας ότι άλλαξε ο νόμος που πρόβλεπε την υποβολή διετούς προγράμματος δράσης εκ μέρους της ΚΕΔΑ και τώρα ο νέος νόμος απαιτεί την χρηματοδότηση των δράσεων από τον δήμο στο βαθμό που δεν επαρκεί ο προϋπολογισμός της επιχείρησης.

Ακολούθως ο πρόεδρος δέχτηκε ερωτήσεις τόσο από τον τέως δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου όσο και από τον Ν. Ανεσίδη που ρώτησαν να μάθουν σε ποια βάση λειτουργεί φέτος το  Κολυμβητήριο και αν έχει γίνει σύμβαση με κάποιον Σύλλογο για την εκμάθηση των μικρών αθλητών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ είπε ότι η επιχείρηση έχει έρθει σε συμφωνία με τον νεότευκτο σύλλογο της πόλης με την επωνυμία "ΖΕΦΥΡΟΣ" στον οποίο πρόεδρος είναι ο Κώστας Μαστοροδήμος.

Ο Μπ. Γκιόνογλου παρατήρησε ότι και πάλι δεν έχει αντιληφθεί το πλαίσιο λειτουργίας του Κολυμβητηρίου για να πάρει την απάντηση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ ότι αυτός μιλάει ξεκάθαρα και δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο.

Την ίδια εντύπωση σχημάτισε και ο πρώην αντιδήμαρχος Ν. Ανεσίδης που παρατήρησε ότι "δεν μπορώ να βγάλω άκρη με όσα άκουσα".

Να σημειωθεί ότι στην ημερήσια διάταξη υπήρχε και ένα θέμα για οικονομική ενίσχυση αθλητικού σωματείου χωρίς να αναγράφεται η επωνυμία του σωματείου. Τελικά, η ενίσχυση αφορούσε το εν λόγω σωματείο που ιδρύθηκε και λειτουργεί στη λογική της εξυπηρέτησης της δράσης της ΚΕΔΑ στο Κολυμβητήριο, δηλαδή ως κέλυφος και εξ αντικειμένου θα πρέπει να του δωθούν χρήματα για να πληρώσει τους προπονητές που φαίνεται ότι έχει προσλάβει και εκτελούν δουλειά της ΚΕΔΑ.
Μύλος; Μπορεί αλλά έτσι γίνεται πάντα και παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: