Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Παρών δηλώνει ο Ναλμπάντης στην κούρσα των εκλογών το 2014 - Τί λένε τα σενάρια

Την περασμένη βδομάδα ο δημοσιογράφος του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm Ρούλης Καραλιόπουλος είπε από μικροφώνου, επικαλούμενος πληροφόρηση που δεν επιδέχονταν διάψευσης, ότι ο νυν δημοτικός σύμβουλος και τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης δέχεται συμβουλές, παροτρύνσεις και το σκέφτεται να μην επιμείνει ως το τέλος και να αποχωρήσει από την κούρσα για τον σχηματισμό ψηφοδελτίου που θα...
διεκδικήσει την δημαρχεία τον Ιούνιο του 2014.

Η είδηση κυκλοφόρησε και όπως ήταν φυσικό άρχισαν διάφορες συζητήσεις με εικασίες, σενάρια και προβλέψεις. Βέβαια, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε και την αντίδραση του ιδίου του Κ. Ναλμπάντη που με βάση τα όσα είπε δημόσια διέψευσε αυτήν την εκτίμηση και επανέλαβε ότι είναι παρών και ότι συνεχίζει τις επαφές του για τις ερχόμενες εκλογές.

Πρέπει να πω ότι είναι κοινός τόπος ότι η δημόσια δραστηριότητα του Κ. Ναλμπάντη έχει περιοριστεί χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο. Η ενασχόλησή του με την δουλειά του είναι τέτοια που του δίνει την δυνατότητα να έρχεται σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο και ως εκ τούτου να μην απαιτείται στην παρούσα φάση να κάνει και δημόσιες εμφανίσεις.
Ωστόσο, οι πηγές που επικαλέστηκε ο Ρούλης Καραλιόπουλος υπάρχουν και είναι και σε δική μας γνώση. Οι ίδιοι άνθρωποι που δηλώνουν υποστηρικτές της υποψηφιότητας Ναλμπάντη και μάλιστα με φανατισμό υπέρ του λένε ότι αν θα εκτιμήσουν όλοι μαζί ότι το εγχείρημα δεν μπορεί να τους φέρει στους δυο πρώτους συνδυασμούς της πρώτης Κυριακής τότε ο επικεφαλής, ο Κ. Ναλμπάντης δηλαδή, θα πρέπει να κάνει πίσω και να περιμένει την εκλογή του 2020 αφού έχει το χρονικό περιθώριο ηλιακά.

Η δική μας πρόβλεψη είναι ότι ο Κώστας Ναλμπάντης διαθέτει έναν ευρύ κύκλο υποστηρικτών που θα δουλέψουν για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου τους. Έχει πρόσβαση σε χώρους κυρίως της νεολαίας και διαθέτει πυρήνες σε όλα σχεδόν τα χωριά του δήμου Αλεξάνδρειας.

Δε γνωρίζουμε αν έχουν βάση τα όσα λένε οι στενοί του συνεργάτες. Όμως, πιστεύουμε ότι θα είναι παρών ως το τέλος και τότε θα εκτιμηθεί από όλη την ομάδα ποια θα πρέπει να είναι η καταλληλότερη κίνηση. Είτε θα κατέβουν στις εκλογές είτε θα συνδράμουν άλλη κίνηση ώστε να ηττηθεί η νυν διοίκηση Δημητριάδη αφού αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος.
Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: