Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

αγροτικό - Καταγγελία ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ για την αργοπορία εκτιμήσεων

Ο «Μαρίνος Αντύπας», αγροτικός σύλλογος της περιοχής της Νάουσας έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά στις εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ που ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ έγκαιρα:

 "Ο Αγροτικός Σύλλογος του διερυμένου δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», αφού διαπίστωσε...
καθυστέρηση στην επάνδρωση του ΕΛΓΑ σε επιστημονικό δυναμικό, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι εκτιμήσεις των ζημιών, επικοινώνησε με το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια.
Από την πλευρά του ο προϊστάμενος δήλωσε την αδυναμία του οργανισμού στην στελέχωσή του λόγω της άρνησης των τριμηνιτών υπαλλήλων και της γενικότερης πολιτικής στο ζήτημα των προσλήψεων.
 
Μας προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία το γεγονός, ότι με το υπάρχουν δυναμικό που διαθέτει ο ΕΛΓΑ, δε θα γίνουν έγκαιρα και αντικειμενικά οι εκτιμήσεις των πληγέντων περιοχών. Ο Σύλλογος καλεί τους συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι τα γραφεία του συλλόγου στον Κοπανό, Ερμού 19 (στα φανάρια), μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια, θα είναι ανοιχτά καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 7μμ-9μμ από τη Δευτέρα 24 Ιούνη για την ενημέρωση των συναδέλφων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: