Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Την Τρίτη στο εφετείο ο Σ. Κούγκας αναμένει την αθώωσή του

Σάκης Κούγκας
Την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό ο νυν αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας για την γνωστή υπόθεση που αφορά στα καφέ-μπαρ που έπρεπε να κλείσει το 2007 και αμέλησε.

Ο αντιδήμαρχος θα έχει μαζί του ως μάρτυρες τόσο τον πρώην αντιδήμαρχο στην παρούσα διοίκηση Δημητριάδη Νίκο Γκαβαρδίνα όσο και...
ιδιοκτήτες καταστημάτων που γνώριζαν και γνωρίζουν την συμπεριφορά του και την πολιτική που άσκησε όλα αυτά τα χρόνια έναντι των καταστημάτων αυτών.
Η υπόθεση είναι δύσκολη και το γεγονός ότι στην πρώτη δίκη που έγινε στην Βέροια καταδικάστηκε με 18 μήνες φυλάκιση τα λέει όλα.

Ο στόχος του αντιδημάρχου και της υπεράσπισης είναι να φύγει από το Εφετείο με αθωωτική απόφαση. Να φύγει "λευκός" ώστε να μην έχει οποιαδήποτε επίπτωση διοικητικής φύσης στο μέλλον. Οι πιθανότητες που δίνει ο βασικός μάρτυρας και συνάδελφος του κ. Κούγκα, ο Ν. Γκαβαρδίνας, είναι 90 προς 10 να αθωωθεί και να ριχτεί απρόσκοπτα στη μάχη των εκλογών του 2014.

Από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι για το θέμα της πρωτόδικης ποινής έχει δραστηριοποιηθεί με ενέργειες και παραστάσεις προς τους αρμόδιους φορείς ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Τάσος Τασιόπουλος. Κύκλοι της διοίκησης γνωρίζουν ότι σε περίπτωση καταδίκης του κ. Κούγκα ο κ. Τασιόπουλος θα κινηθεί ώστε να τεθεί σε αργία αφού όπως ο ίδιος υποστηρίζει αυτή η εξέλιξη είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: