Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ούτε λέξη για την υπόθεση Κούγκα στην χτεσινή συνεδρίαση- Είναι ήσσονος σημασίας;


Από την χτεσινή διαδικασία της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δεν φύγαμε σοφότεροι. Ενώ περιμέναμε ότι θα γίνει αναφορά τόσο στην εξοντωτική ποινή που επέβαλλε το Εφετείο στον αντιδήμαρχο Σάκη Κούγκα για το παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος επειδή δεν έκλεισε ορισμένα καφέ το 2007 δεν έγινε...
ουδεμία νύξη.
Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανείς εκ των συμβούλων της αντιπολίτευσης δεν είπε ούτε μια κουβέντα για το θέμα που είναι κοινός τόπος ότι προκάλεσε και θα προκαλέσει αναταράξεις στην περίπτωση που χάσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου εξ αιτίας της πιθανής έκπτωσής του.

Δεν έγινε ουδεμία νύξη από κανέναν έστω και ενημερωτικά και αυτό δείχνει την απουσία στρατηγικής και τόλμης να τεθούν τα ζητήματα ενώπιος ενωπίω αφού το αν θα είναι αντιδήμαρχος ο Σ. Κούγκας ή δεν θα είναι αφορά τόσο τους δημότες όλους αλλά και τους ψηφοφόρους του ειδικότερα.

Δικαιούνται οι δημότες να γνωρίζουν αν έχει καταδικαστεί κάποιος αιρετός, για ποιο λόγο καταδικάστηκε, αν ζημιώθηκε το ταμείο του δήμου από την πράξη του κλπ. Στην περίπτωση Κούγκα γνωρίζουμε το στόρυ αλλά επίσημα ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η διοίκηση δέησαν να βγάλουν μια ανακοίνωση για το θέμα. Προφανώς το θεωρούν ήσσονος σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: