Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Συμφωνεί με το κλείσιμο, διαφωνεί με τον τρόπο ο Βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας για την ΕΡΤ - Ποιος είναι;

Ημαθιώτης βουλευτής της ΝΔ συνομιλούσε με ένας Αλεξανδρινό επιχειρηματία και το θέμα της συζήτησής τους ήταν η απόφαση του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ.

Ο βουλευτής υπεραμύνθηκε της απόφασης ότι η ΕΡΤ έπρεπε να  κλείσει και έφερε ως παράδειγμα ότι ένα τιμολόγιο της  τάξης ορισμένων χιλιάδων ευρώ πληρώθηκε έξι φορές από έξι ...
διαφορετικά λογιστήρια της ΕΡΤ ΑΕ!!!

Αυτό που είπε ο βουλευτής που μάλιστα έχει άμεση σχέση με τα λογιστικά και τα συναφή είναι προφανές ότι είναι μεγάλο σκάνδαλο. Ωστόσο, προσωπικά δεν άκουσα τέτοια περίπτωση αυτές τις μέρες ούτε ακόμα και από τον Άδωνη που κάθε μέρα τσιρίζει στα κανάλια και ρίχνει βολές στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Βέβαια, ο βουλευτής της ΝΔ κάτι θα ξέρει και καλό θα είναι να το παρουσιάσει το στοιχείο αυτό πλην όμως, να μην ξεχάσει να αναφέρει ότι την ΕΡΤ διοικούν δεκαετίες τώρα είτε άτομα της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα όχι όποιοι κι όποιοι. Των στενών του περιβάλλοντος του κάθε πρωθυπουργού είναι όλοι αυτοί και αυτοί έχουν τις ευθύνες τους.

Τέλος, ο ίδιος βουλευτής φαίνεται ότι και ο ίδιος κατάλαβε ότι η ξαφνική απόφαση Σαμαρά να κατεβάσει τους διακόπτες δεν ήταν η δέουσα και εξέφρασε την διαφωνία του αλλά όμως δημόσια δεν μπορεί να την πει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: