Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Από τον Λάζαρο τον αστραπιαίο στην Γεωργία "εγώ κάνω δουλειά" - Οι εκτιμήσεις ακόμα περιμένουν

Το χαλάζι έπεσε και έκανε μεγάλες ζημιές στα δέντρα της περιοχής. Ροδάκινα, μήλα και άλλα φρούτα χτυπήθηκαν και οι αγρότες εν μέσω κρίσης βιώνουν τον δικό τους γολγοθά. Ωστόσο, όπως σκωπτικά γράψαμε, ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ και ιδιαίτερα ο Λαζ. Τσαβδαρίδης είχε σπεύσει να εισπράξει πολιτικούς πόντους από την ζημιά. Είχε...
βγάλει στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση που έλεγε ότι έδρασε "αστραπιαία" και ενημέρωσε τόσο τον ΕΛΓΑ όσο και το Υπουργείο.

Και ακολούθησε και η επίσκεψη του Χαρακόπουλου που βγήκε φωτογραφίες με τον Τσαβδαρίδη και τους άλλους βουλευτές, έκανε δηλώσεις με φόντο τις ροδακινιές και έφυγε αφήνοντας πίσω του ελπίδες για γρήγορη αντιμετώπιση του ζητήματος από τον ΕΛΓΑ.

Και δεν πέρασαν ούτε πέντε μέρες και οι αγρότες άρχισαν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ δεν εμφανίστηκαν ακόμα στα χωράφια και ήδη εμφανίστηκαν νέοι "σωτήρες" και νέες "αστραπιαίες" κινήσεις των βουλευτών, αυτή τη φορά από πλευράς Μπατσαρά.
Λέει η κ. Μπατσαρά ότι συναντήθηκε στη Βουλή με τον υφυπουργό και του είπε ότι υπάρχει πρόβλημα. Και ο υπουργός της είπε ότι θα μιλήσει με τον ΕΛΓΑ. Και εν τέλει, γιατί δεν μιλούσε η ίδια με τον ΕΛΓΑ;

Η κοροϊδία λοιπόν πρέπει να σταματήσει. Οι βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να εμπαίζουν τους αγρότες και το λαό γιατί τους πήρανε χαμπάρι όλοι και άρχισαν να τους δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: