Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Νυχτερινή επιδρομή συκοφάντησης στη Νάουσα εις βάρος της Καρασαρλίδου


Πριν λίγες μέρες μια χυδαιότητα προερχόμενη από παλιές εποχές έλαβε χώρα στη Νάουσα και είχε ως στόχο την βουλευτίνα του Σύριζα Φρόσω Καρασαρλίδου. Νύχτα, όπως πάντα οι ρουφιάνοι και τα φλούδια της πολιτικής, φρόντισαν και τοιχοκόλλησαν αλλά έριξαν τρυκάκια με χυδαίο και συκοφαντικό περιεχόμενο εις βάρος της βουλευτίνας. Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω εδώ είναι ότι μέσα στο κείμενο της χυδαιότητας υπήρχε ένα.....
ερώτημα “που βρήκε τα λεφτά” τα οποία ως όφειλε η βουλευτίνα είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες που είναι αναγκαασμένοι να κάνουν οι βουλευτές. 

Τα απορρίμματα της πολιτικής στην περιοχή της Νάουσας προτίμησαν να δράσουν ανώνυμα, όπως πάντα κάνουν οι συκοφάντες, και να σπιλώσουν υπολήψεις, όπως πάντα κάνουν οι συκοφάντες. Προφανώς δεν τους περισσεύει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθούν με τον αντίπαλό τους και προτιμούν τις μεθόδους της νύχτας. Όπως κάνουν οι πληρωμένοι εκτελεστές που αναλαμβάνουν συμβόλαια. 
Η βουλευτίνα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και στην αστυνομία η οποία εφόσον το θελήσει μπορεί να βρει αυτά τα παρτάλια της πολιτικής σε χρόνο μηδέν. Έστειλε και μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ της Ημαθίας που  άλλα την δημοσίευσαν και άλλα όχι ίσως γιατί δεν γνώριζαν το περιστατικό καθεαυτό. 
Είναι προφανές ότι τέτοιες πρακτικές είναι απολύτως απαράδεκτες και προσβλητικές και οι αυτουργοί πρέπει να βγουν στο φανερό με κάθε τρόπο. Αρκετά με τους Αρτέμηδες της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: