Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Καλλωπισμός της πλατείας στο Πνευματικό - Άλλαξε θεαματικά η εικόνα

Η συνεργασία μεταξύ του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμεΑ) «Τα Παιδιά της Άνοιξης», του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και του Δήμου Αλεξάνδρειας (Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και Αντιδημαρχία Καθαριότητας) είχε καλά αποτελέσματα, αφού το πρωί της....
Τρίτης 30 Μαΐου στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας έγινε φύτευση καλλωπιστικών και λουλουδιών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Δημοτικοί υπάλληλοι είχαν προετοιμάσει τον χώρο τις προηγούμενες ημέρες (τοποθετήθηκε σύστημα ποτίσματος και τα παρτέρια σκάφτηκαν) ενώ και το πρωί της Τρίτης γίνονταν παρεμβάσεις (βαφές, μικροεπισκευές κλπ) ώστε ο χώρος να ομορφύνει.

Φυσικά αναμένεται συνέχεια από πλευράς Τοπικής Αρχής και υπηρεσιών και σε άλλα σημεία του συνόλου του Δήμου Αλεξάνδρειας, αφού οι πλατείες και τα σημεία σε όλη την έκταση του Δήμου στα οποία πρέπει να γίνουν πράγματα είναι πολλά.

Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που το πρωί της Τρίτης ήταν στην πλατεία και συνεισέφεραν ώστε ένα μικρό κομμάτι του κέντρου της Αλεξάνδρειας να ομορφύνει.

ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: