Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο Γιαννακάκης ευχαριστεί τον τ. Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι εμμονικοί κάνουν ότι δεν ακούν- Πάθος με τη ρεβάνς, να γιατί

Ο τέως υπουργός Μ. Μπόλαρης στο 2ο φεστιβάλ ροδάκινου με τον βουλευτή του Σύριζα Χρ. Αντωνίου
Το διήμερο που μας πέρασε έγινε στη Βέροια το 2ο Φεστιβάλ Ροδάκινου όπου.....
παραβρέθηκαν τεχνοκράτες, παραγωγοί, πολιτικοί και κόσμος που ασχολείται με την συγκεκριμένη παραγωγή. Τις μέρες αυτές, όπως αναφέρουν τα σοβαρά ρεπορτάζ των Ημαθιώτικων ΜΜΕ (ναι, υπάρχουν και τέτοια) ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν στο ροδάκινο και κατά συνέπεια αφορούν τα μέγιστα τον παραγωγό. Ωστόσο, είτε από κομματική τύφλωση είτε από αστοχία τίποτα δεν αναγνωρίζεται ως θετικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχεί η εμπάθεια και καταστροφολογία. Κυριαρχεί το πάθος για επιστροφή στην κυβερνητική εξουσία των πολιτικών της ΝΔ και η φανατική προσήλωση των οπαδών τους που με τον μανδύα των συνδικαλιστών κλπ αντί να εκπροσωπούν τα πραγματικά συμφέροντα των αγροτών κάνουν πλάτες στη ΝΔ.

Τα λέω όλα αυτά διότι ο νομός είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Και αντί να δουν τη στάση του Χρήστου Γιαννακάκη, στελέχους της ΝΔ, συμβούλου του γραμματέα της ΝΔ Αυγενάκη, που ως πρόεδρος της Διεπαγγελματικής γνωρίζει όσο λίγοι τον χώρο του ροδάκινου και να στοιχηθούν πίσω από τη στάση του κυριαρχεί η φανατίλα και οι εμμονές για ρεβάνς.

Τι είπε ο Γιαννακάκης; Είπε την αλήθεια αναφερόμενος στον τέως αν. υπουργό Γεωργίας Μπόλαρη που ήταν στο φεστιβάλ ροδάκινου. Είπε ότι ο Μπόλαρης με τις ενέργειες του υπουργείου βοήθησε τα μέγιστα το ροδάκινο και τους παραγωγούς και ιδιαίτερα με την αναμόρφωση του προγράμματος της ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ τους σε σχολεία κλπ. Σημείωσε ο Χρ. Γιαννακάκης ότι στο πρόγραμμα αυτό το ροδάκινο πήρε την μισή ποσότητα των φρούτων που πήγαν για δωρεάν διανομή!
Είπε επίσης ότι με την απόφαση του Μπόλαρη, υπουργού του Σύριζα για να μην ξεχνιούνται οι εμμονικοί και φανατικοί οπαδοί της ρεβάνς, σώθηκαν χρήματα εξ αιτίας της ένταξης και του ακτινίδιου στο εν λόγω πρόγραμμα.

Και φυσικά ο Χρ. Γιαννακάκης ευχαρίστησε δημόσια τον Μπόλαρη όχι γιατί τον συμπαθεί ή γιατί είναι κολλητοί αλλά γιατί ως υπουργός έκανε αυτό που οι προκάτοχοί του υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν. Τόσο απλό είναι αλλά τόσο δύσπεπτο για τους φανατικούς και εμμονικούς οπαδούς της ρεβάνς

Δεν υπάρχουν σχόλια: