Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ο Σπυρίδης ρωτάει τον δήμαρχο για τους προϊσταμένους και την απόφαση που ακυρώθηκε

Ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σπυρίδης στην διαδικασία της προ ημερήσιας διάταξης επέλεξε να ρωτήσει τον δήμαρχο σχετικά με την απόφαση της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας που αφορά σε απόφαση του δημάρχου που ακύρωνε την απόφαση του ....
Δημητριάδη αναφορικά με την ανακήρυξη ορισμένων υπαλλήλων στον βαθμό του προϊσταμένου.

Ο δήμαρχος έδωσε την ίδια απάντηση που έδωσε και στην προηγούμενη συνεδρίαση όταν ρωτήθηκε από τον Κ. Βενιόπουλο. Είπε δηλαδή ότι ακυρώθηκε ως προς τον τύπο και όχι ως προς την ουσία. Ισχύει ένα άλλο καθεστώς και θεωρεί ο δήμαρχος έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστεία για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερο χαρακτηρισμό η απάντηση του Δημάρχου για το θέμα των Υπαλλήλων. Παρά το γεγονός ότι έχει τρείς απορριπτικές αποφάσεις από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια εξακολουθεί να παραπλανά το Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως βλέπετε και η Αντιπολίτευση κάνει τον ψόφιο κοριό και δεν παίρνει θέση. Και βέβαια αυτό έχει τη εξήγηση του. Κανένα από τα σκάνδαλα που προεκλογικά έλεγε ο Γκυρίνης ότι θα τα οδηγούσε στη Δικαιοσύνη ανέδειξε. Και καλούνται οι δημότες να πληρώσουν τις ανομίες του Πρώην Δήμου Πλατέως, του Πρώην Δήμου Μελίκης, του Πρώην Συνδέσμου ύδρευσης. Και μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ευρώ. Έτσι εξαγοράζεται και η σιωπή τις Αντιπολίτευσης. Οι μέθοδοι τις δεξιάς σε εφαρμογή. Νομίζει ο Γκυρίνης μα αυτά θα σωθεί. Θα του θυμίσω μια παροιμία που έλεγε ο παππούς μου. Μαύρο χιόνι θα πατήσει, και πάλι Δήμαρχος ΔΕΝ θα είναι ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε ολυμπιακό άθλημα, υποκρισίας και παραπληροφόρησης ο Γκυρίνης σίγουρα θα έπαιρνε χρυσό μετάλλιο!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άρχων τις εκάστοτε Δημοτικής Αρχής ( αν είναι άρχων και όχι φερέφωνο τις αυλής του ) πρέπει να έχει κατά νουν τρία πράγματα . Πρώτον ότι Διοικεί ανθρώπους ( με αδυναμίες, με παράπονα, δίκαια η και παράλογα, αλλά πάντως πνευματικά όντα και όχι ζώα ) Δεύτερον ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφισταμένους γραπτούς νόμους τις Πολιτείας και συνεπώς είναι απαράδεκτο να εκτρέπεται σε υπερβασίες, αυθαιρεσίες, και αδικίες. Και τρίτο ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, κάποτε θα εκπέσει τις αρχής και τότε θα αντιμετωπίσει την περιφρόνηση και τον χλευασμό των συμπολιτών του. Τότε όμως θα είναι αργά. Και βέβαια για να υπάρξουν όλα αυτά απαιτείται ο άρχων να έχει τουλάχιστον κοινωνική μόρφωση ,και να μη διακατέχεται από κόμπλεξ κατωτερότητες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνετε και τα χώνετε στον Δήμαρχο, αλλά μόνο αυτός είναι υπεύθυνος για τις καταστάσεις αυτές? Πού είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου? Από εκεί ψιλά που βρίσκεται ο πατέρας του αείμνηστος Δημητρης Μπρουσκέλεις τι να λέει άραγε αν έβλεπε όλα αυτά? Πού είναι οι Αντιδήμαρχοι? Ο Ναλμπάντης, ο Δριστάς, ο Σαρακατσάνος? Πού είναι ο Στέφανος Δελιόπουλος? Γιατί δεν αντιδρούν? Τι τους νοιάζει ? να παίρνουν μόνο το μισθό τους? Και οι δήθεν επώνυμοι δημοτικοί σύμβουλοι τι κάνουν απλά συναινούν σε όλα ? Τι είναι άβουλα όντα? Κρίμα !! Θα τολμήσουν να ζητήσουν και πάλι την ψήφο των συμπολιτών τους? Φυσικά θα πάρουν την απάντηση στην ώρα τους. Γιατί όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες πολλά γράφεται ενώ είναι τόσο απλό. Αγοράσαμε καρπούζι και μας βγήκε μάπα. Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε που οι υπάλληλοι νόμιζαν τον Δημητριάδη σκληρό, άδικο και εγωιστή. Καλά να παθετε τώρα..... Τουλαχιστον ηταν γνωστής των πραγμάτων και κάτι γινόταν. Οχι αυτό το μπαχαλο πια. Κουράστηκα με και κανεις δεν ξεκαθαρίζει τι έχει γίνει

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος νομίζει ότι διοικεί το συνεταιρισμό στο χωριό και όχι το Δήμο Αλεξάνδρειας. Αλλά και σαν αντιδήμαρχος που ήταν 4 χρόνια στο Δήμο Αντιγωνιδών μια φορά μίλησε όλο και όλο. Ρωτήστε όποιον θέλετε.