Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Απέλπιδες ενέργειες- Συνέλευση, πορεία και με ΙΧ αύριο στη Βέροια για το Λύκειο που έκλεισε και πήγε Κορυφή

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ανοιχτή συνέλευση γονέων και.....
μαθητών στο Λύκειο Πλατέος με αντικείμενο την αντίδρασή τους στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μεταφέρει την έδρα του σχολείου στο διδακτήριο στην Κορυφή.
Στην ανοιχτή συνέλευση συμμετείχαν περί τους 100 κατοίκους (γονείς- μαθητές) και αφού έγινε μια συζήτηση έγινε και πορεία στους δρόμους του χωριού.
Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως "Μας παίρνουν τα σχολεία, ξυπνήστε στο Πλατύ", "μας παίρνουν τα σχολεία, βγείτε από τα σπίτια" δείγμα της ελάχιστης συμμετοχής του κόσμου που με την στάση του έχει αποδεχτεί το αυτονόητο και το λογικό και δεν συμμετέχει σε αγώνες που έχουν μαξιμαλιστικό πρόσημο.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι αύριο στις 9πμ θα γίνει συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και με αυτοκίνητα θα πάνε στην Βέροια για να διαμαρτυρηθούν. 
Να διαμαρτυρηθούν για μια απόφαση που είναι τελειωμένη και που έχει βρει τεράστια ανταπόκριση στους πολίτες της δημοτικής ενότητας Πλατέος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε πλατιωτες που ειναι ο Παρασκευας που εχει και ακρες στην Αθηνα; Γιατι δεν παει μια βολτα στην Αθηνα να τελειωσει το θεμα;