Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Όταν κλείνουν τους δρόμους οι παπάδες μούγκα, όταν τον κλείνουν διαδηλωτές χαμός- Η ταλιμπανία είναι εδώ, τώρα διαχωρισμός

Όταν κλείνουν τον δρόμο διαδηλωτές υπάρχει θέμα και μουρμούρα από τους παρόδιους καταστηματάρχες ή τα καταστήματα καφέ κλπ που λειτουργούν όλες τις ώρες για την ζημιά που υπόκεινται διότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ο κόσμος κανονικά. Όταν οι δρόμοι κλείνουν με απόφαση της αστυνομίας διότι θα αφιχθεί ο "τίμιος σταυρός" τότε όλοι.... κάνουν την πάπια και όχι μόνο δεν λένε κουβέντα αλλά τρέχουν για ...προσκύνημα μπας και αυξήσουν τον τζίρο τους.
Η ταλιμπανία δεν βρίσκεται μόνο σε χώρες της Ασίας και της Μ. Ανατολής αλλά και εδώ. Βρίσκεται ανάμεσά μας και αναπαράγεται καθημερινά με τις ευλογίες του βαθέως κράτους μέσω του συστήματος εξουσίας της εκκλησίας της Ελλάδος.

Αυτό το χάλι πρέπει να σταματήσει. Αυτές οι περιοδείες υποτιθέμενων κομματιών ξύλου που σταυρώθηκε ο Χριστός, οι κάλτσες και οι σαγιονάρες διαφόρων που έχουν αναγορευτεί ή ανακηρυχτεί σε "αγίους", τα κόκαλα νεκρών ανθρώπων που υποτίθεται ανήκουν σε "αγίους" και διάφορα άλλα τέτοια εκθέματα για να γεμίζει τα ταμεία της η κάθε μητρόπολη και να φανατίζεται το πλήθος ιδιαίτερα εν μέσω κρίσης είναι άκρως επικίνδυνες.
Το λαϊκό κίνημα επιτέλους θα πρέπει να προτάξει τον διαχωρισμό της εκκλησίας και κράτους, την πλήρη και ολοσχερή κρατικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την κατάργηση του τομέα "θρησκευμάτων" από το υπουργείο παιδείας και η διαγραφή του μαθήματος των θρησκευτικών από την διδακτέα ύλη και η διαγραφή της σχολής της Θεολογίας από τα πανεπιστήμια.
Απλά πράγματα ώστε να σταματήσει αυτή η  γάγγραινα με το σύστημα των παπάδων που εξουσιάζουν τα πάντα στην ταλιμπανία της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες.

Το παραπάνω σχόλιο γράφτηκε διότι η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας έστειλε ανακοίνωση με κυκλοφοριακές απαγορεύσεις για την πόλη της Βέροιας το Σαββατοκύριακο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό το λόγο θα είσαι δυστυχισμένος σε όλη σου τη ζωή και θα τα βάζεις ακόμη και με τον εαυτό σου.Γιατί είσαι άθεος,κενός,για λύπηση.
Αναρωτήσου γιατί είσαι κακόψυχος και ζηλιάρης?
Γιατί δεν έχεις φίλους να σ' εμπιστεύονται?
Γιατί εξωτερικεύεις φθόνο?
Γιατί να έχεις ψυχολογικά προβλήματα?
Πλησίασε τον Χριστό μας και δες την αλήθεια.
Ζήσε με προσευχή και ταπείνωση.
Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και στην οικογένεια σου.