Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ζητήστε του "συγνώμη" να χαρεί ο άνθρωπος - Ο Βενιόπουλος για τον Δημητριάδη χαλί γίνεται

Τον έπιασε ο πόνος τον Βενιόπουλο (είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις τους) και πήρε το λόγο ως επικεφαλής της παράταξης στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να μιλήσει για τον τέως δήμαρχο και αρχηγό της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Φώτη Δημητριάδη. 

Μίλησε ο Βένιος και τί είπε;
Με ύφος μελίρρυτο και αδικημένου από τους.... κακούς πολιτικούς αντιπάλους ζήτησε από όλους όσοι έλεγαν άσχημα πράγματα για τον Δημητριάδη με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση του περιβόητου "υδατόπυργου Παλαιόχωρας", να του ζητήσουν συγνώμη για το κακό που του έκαναν.

Ναι, ο Βένιος ο πονόψυχος ζήτησε να επανορθώσουν όλοι όσοι είχαν εμπλέξει τον τέως για την γνωστή υπόθεση διότι ο τέως αθωώθηκε από το ανώτατο δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει.

Να σημειώσω εδώ ότι η απόφαση του δικαστηρίου έχει βγει εδώ και μήνες και ενόσω ακόμα ο Δημητριάδης έδινε το "παρών" στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Το ότι δεν το ανέφερε ποτέ και δεν ζήτησε ο ίδιος να του πούνε "συγνώμη" αυτοί που τον κατηγόρησαν στο παρελθόν ο Βένιος δεν το έλαβε υπόψη.

Ωστόσο, από το ύφος του Βενιόπουλου εγώ αντιλήφθηκα ότι η αναφορά του στον Δημητριάδη και στην κριτική που είχε υποστεί προ ετών είχε άλλο κίνητρο. Τον είδα λυπημένο όχι γιατί κατηγορήθηκε αδίκως ο τέως δήμαρχος αλλά γιατί πιστεύει ο Βενιόπουλος ότι αυτή η κριτική ίσως ήταν και η κυριότερη αιτία που χάθηκε η εξουσία.

Βέβαια, πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και ο συγκεκριμένος αδυνατεί να δεχτεί ότι ο Δημητριάδης θα έχανε όποιον αντίπαλο κι αν είχε απέναντί του. Είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του ανεπιστρεπτί.  Όπως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, η παράταξη Δημητριάδη δηλαδή της οποίας ο Βένιος ηγείται το τελευταίο διάστημα....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πουλάει στον πρώην δήμαρχο εξυπηρετήσεις για να του δώσει την αρχηγία. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τι να την κάνει όμως αφού είναι τόσο λίγος για αρχηγός. Σιγά τον αρχηγό δηλαδή

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ο σχολιασμος για το λυπημενο προσωπο του Βενιου ειναι μεγαλη απρεπεια εκ μερους σου και με λυπει αφανταστα. (Δεν σχολιαζω το περιεχομενο της αναρτησης )

Xronika είπε...

Από πότε Λιόλιο διορίστηκε συνήγορος του Βένιου;
Και μην περνιέσαι για έξυπνος γιατί δεν είσαι. Όταν γράφω "λυπημένο ύφος" αναφέρομαι στα όσα είπε για τον Δημητριάδη και όχι αυτό που εσύ εννοείς.
Και σταμάτα να λυπάσαι γενικώς. Τα δημόσια πρόσωπα υπόκεινται σε κριτική για όσα δημόσια κάνουν. Οι προσωπικές στιγμές είναι δικές τους και προσωπικά δεν ασχολούμαι 25 χρόνια τώρα που δημοσιογραφώ.
Συνεπώς, τζάμπα λυπήθηκες και πρόσεχε τον εαυτό σου από τις πολλές λύπες

Ανώνυμος είπε...

τα δημοσια προσωπα νοιαζονται και για τα ελληνοπυλα

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η Nikos Lioliopoulos είπε...
Γιατί πετάς όποτε μπορείς μια ΜΠΙΠ! Σε συγχωρώ εαν δεν διάβασες το κείμενο και έκανες απλά ανάρτηση. Η συγνώμη δεν είναι ντροπή όταν κάνεις λάθος.
Και μην αρχίσεις τις ΜΠΙΠ γράφεις ανώνυμα κτλ. Στην τελική οι ανώνυμοι καθορίζουν πολλά...και θα καθορίσουν ακόμη πιο πολλά σε σχέση με τους επώνυμους της τουαλέτας (*έστρας ήθελα να πω.).
Κοίτα την πορεία σου και σκέψου για κάτι καλύτερο για τον τόπο μας.
Απο ΜΠΙΠ χορτάσαμε.