Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Την Τετάρτη στο Γήπεδο Αλεξάνδρειας φιλικός αγώνας Προσφύγων- Τρίκαλα

Αύριο Τετάρτη διοργανώνεται ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας. Ένας αγώνας που δεν έχει αντιπάλους αλλά νέους και παιδιά που διαφέρουν στην εθνικότητα, μιλάνε διαφορετική γλώσσα, πιστεύουν σε διαφορετικούς ή ίδιους θεούς. 
Όμως, όλοι τους είναι νέοι και παιδιά και παίζουν μπάλα. Παίζουν μπάλα για να διασκεδάσουν, για να φωνάξουν ότι η γη χωράει όλους τους ανθρώπους, όλους μας. Όλους κι ας είναι.....
διαφορετικοί.
Την Τετάρτη το απόγευμα, στις 5, στο γήπεδο Αλεξάνδρειας η παιδική και η ομάδα των νέων των Τρικάλων που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της θα παίξουν με τα προσφυγόπουλα του 722ΤΜΧ και θα διασκεδάσουν, θα κοιταχτούν στα μάτια και θα συνεννοηθούν, θα γίνουνε φίλοι.
Όσοι νομίζετε ότι πρέπει να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια ενσωμάτωσης που γίνεται των προσφύγων που  κυνηγημένοι εγκλωβίστηκαν εδώ, σε ένα στρατόπεδο και σε μια σκηνή, μπορείτε να δώστε το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου της Αλεξάνδρειας. Η παρουσία σας είναι αρκετή και πολύ χρήσιμη. 

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Οι μισοι απο οσους δηλωνουν αλληλεγγυοι και συμμετεχουν μαλιστα και στις επιτροπες να ειχαν ερθει θα ημουν πολυ ευτυχησμενος