Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Νέα πολιτική γκάφα του Αλευρά - Έχει δική του "γραμμή" κόντρα σ΄ αυτή του ΚΚΕ; - Να ραντίσουν εθελοντές τα κουνούπια!!!!

Όταν αγνοείς την κομματική γραμμή τότε κάνεις το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ο λόγος και πάλι για τον Χρήστο Αλευρά, που αν και χρόνια δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αλεξάνδρεια αδυνατεί να φανεί επαρκής στον ρόλο του και κάνει την μια πολιτική γκάφα πίσω από την άλλη.

Ο σύμβουλος αναφερόμενος με αγωνία στην.....καταπολέμηση των κουνουπιών που αν μη τι άλλο άργησε αφού τα πρώτα έντομα εμφανίστηκαν είπε ότι πρέπει να δοθούν φάρμακα τις τοπικές κοινότητες και να χρησιμοποιηθούν εθελοντές ή ότι άλλο ώστε να γίνουν οι ψεκασμοί.
Αλήθεια, από πότε το ΚΚΕ έχει την θέση αυτή; Από πότε το ΚΚΕ είναι υπέρ των εθελοντικών παρεμβάσεων σε ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας, της καθαριότητας κλπ; Το ΚΚΕ, εξ όσων γνωρίζω, έχει πάγια θέση να επιλαμβάνεται το κράτος, οι κρατικές υπηρεσίες και άμα δεν έχουν προσωπικό να προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό για να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες που έχει ο λαός.

Είναι προφανές ότι ο Αλευράς πιεζόμενος από την δυναμική του προβλήματος εκφράστηκε όπως θα εκφράζονταν ο καθένας και η καθεμιά. Στην περίπτωση αυτή αλλά και σε πολλές άλλες για να προλάβεις το κακό κλείνεις τα μάτια και κάνεις ότι δε βλέπεις την κομματική γραμμή.

Ωστόσο, υπάρχει μια κομματική γραμμή. Υπάρχει και μια πρόσφατη απόφαση που λέει ότι συγκροτούνται Λαϊκές Επιτροπές για να κάνουν παρεμβάσεις σε επίπεδο δήμου για τρέχοντα ζητήματα και ένα από αυτά είναι τα κουνούπια. 
Φαντάζεστε την Λαϊκή Επιτροπή του ΚΚΕ να φορτώνετε τα ραντιστήρια και να ψεκάζει αντί να διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κατοίκους στο δημαρχείο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τελευταία τα βάζεις με τον Αλευρά? Στην τελική αριστερός είναι και όχι καπιταλιστής αριστερός σαν τον άλλον τον χρήστο τον βουλευτή του φασιστικού κόμματος.
Επίσης άσχετα με τα κουνούπια η φασιστική κυβέρνηση αποφάσισε στην Μυτιλήνη (λόγω επίσκεψης του πάπα) με επιχείρηση σκούπα να μαζέψει - να μην κυκλοφορεί πρόσφυγας την ημέρα της επισκέψεως. Εαν δεν είναι αυτή η έννοια του φασιμού, ή καλύτερα εαν δεν ειναι αυτός φασισμός πιος είναι φασίστας?