Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

video- Άγριο μπινελίκι Κουρουμπλή στον παπά της Αγ. Βαρβάρας- είναι αντίχριστος!!! - απότομη προσγείωση του Ευλόγιου

Αγράμματο και αστοιχείωτο αποκάλεσε και αντίχριστο και άλλα πολλά απαξιωτικά χρησιμοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών για τον παπά της Αγίας Βαρβάρας που χτες το βράδυ πρωταγωνίστησε στα φασιστική έμπνευσης επεισόδια έξω από το κέντρο φιλοξενίας όπου κατέφτασαν 300 περίπου πρόσφυγες.
Ο πάτερ Ευλόγιος, έτσι .....
δήλωσε ότι ονομάζεται, απείλησε ευθέως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ουρσουζίδη και μάλιστα τον προκάλεσε να του υποβάλλει μήνυση ότι αν πειραχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά μιας καλόγριας που ζει σε ένα μοναστήρι κάπου εκεί κοντά θα γίνει ...χαμός.
Ο Κουρουμπλής μιλώντας στο Μέγκα καλεί τον μητροπολίτη να πάρει θέση. 
Σιγά μην πάρει θέση ο Παντελεήμονας αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο Ευλόγιος ηρέμησε και άρχισε να κάνει δηλώσεις υπέρ των προσφύγων σήμερα.
Και ο "άγιος" φοβέρα θέλει τελικά.

Δείτε τα βίντεο από τον Βεροιώτη




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον πατέρα Ευλόγιο. Είπε αλήθειες γιατί σας ενοχλεί? Και αν σας ενοχλεί τόσο πολύ πιέστε μια σόδα να χωνέψετε.

Ανώνυμος είπε...

video- Άγριο μπινελίκι Κουρουμπλή στον παπά της Αγ. Βαρβάρας- είναι αντίχριστος!!! - απότομη προσγείωση του Ευλόγιου

με τα λεγόμενα του πασόκου υπουργού , ο υπουργός είναι φασίστας. Ετσι μόνο ένας φασίστας θα μιλούσε, σαν τον κουρουμπλή.
Και βασικά τόσο φασιστικό κόμμα σαν τον συριζα δεν υπάρχει. Κάνει ότι θέλει και όποιος είναι αντίθετος απλά λέει ότι θέλει. Και δεν μιλάω για το μεταναστευτικό. Μιλάω για τις νέες περικοπές σε μισθούς συντάξεις, αύξηση φόρων και πόσα άλλα.
Το γαμώτο μου, είναι γιατί ακόμη τους αφήνει η αριστερά να χαρακτηρίζονται ακόμη αυτοί οι συριζαίοι ότι είναι αριστερά.
Ξύπνα αριστερά, ξύπνα γιατί αυτοί δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο απο τα κινήματα δεκαετιών. Πιο καπιταλιστικό κόμμα απο αυτό δεν υπάρχει.