Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Σε ΩΡΛ στα επείγοντα Δημητριάδης, Σπυρίδης και Αλευράς χτες το βράδυ- Έληξε ομαλά το θέμα με τους διμηνήτες

Τον κατηγόρησαν τον προηγούμενο μήνα ότι κοροϊδεύει τους διμηνήτες που ήταν απλήρωτοι εξ αιτίας μιας εμπλοκής γραφειοκρατικού χαρακτήρα και της εμμονικής τακτικής του Ελεγκτικού και τώρα, χτες, βρήκε την ευκαιρία να "πάρει το αίμα του πίσω". Το θέμα λύθηκε, η γραφειοκρατία ξεπεράστηκε και οι συμπολίτες που εργάστηκαν στον δήμο για δύο μήνες θα πληρωθούν μετά από επτά και..... παραπάνω μήνες καθυστέρηση.

Χτες ο δήμαρχος εμφανώς ικανοποιημένος για την θετική έκβαση του θέματος των διμηνητών πέρασε στην αντεπίθεση και θύμισε στους παρισταμένους συμβούλους αυτά  που είχαν ειπωθεί προ μηνός από τον Σπυρίδη (Σύριζα), Αλευρά (ΚΚΕ) και Δημητριάδη (ΝΔ). Θύμισε ότι οι δυο πρώτοι εμφανίστηκαν λάβροι υπερασπιστές των διμηνητών και κατηγορούσαν τον ίδιο ότι αδιαφορεί και παράλληλα θύμισε ότι ο τελευταίος είπε ότι κοροϊδεύει τους διμηνήτες και ότι πρέπει να τους πει να προσφύγουν στην δικαιοσύνη!
Και τώρα; Και τώρα που η υπόθεση έληξε ομαλά οι τρεις λάβροι υπερασπιστές των διμηνητών εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για την ομαλή κατάληξη του ζητήματος αλλά βέβαια λησμόνησαν να πουν ότι "πολλές φορές πήγα στην Αθήνα για το θέμα αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν την περασμένη Παρασκευή και σήμερα έχω την έγκριση ότι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. 
Φανταστείτε να είχα παρασυρθεί και να τους είχα συμβουλέψει να προσφύγουν στα δικαστήρια", είπε χαρακτηριστικά. 
Κλείνοντας ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία των εργαζομένων.

Από τους τρεις λαλίστατους υπερασπιστές των εργαζομένων δεν ακούστηκε λέξη επί της ουσίας αφού ο μεν Δημητριάδης απουσίαζε οι δε άλλοι δυο απλώς εξέφρασαν την χαρά τους που λύθηκε το θέμα και αμέσως μετά διαπιστώθηκε ότι είχαν πρόβλημα με την γλώσσα τους και προσέφυγαν για ιατρική βοήθεια σε ειδικό στοματολόγο....

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ALEYRAS KAI SPYRIDIS EINAI GRAFIKOI ASTEIOI
GIATI ASXOLEISAI ME AYTOYS?
AKSIA DINEIS SE ANYPARKTOYS

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι δημοτικοί σύμβουλοι που αναφέρεστε το παίζουν πάντα παντογνώστες και μας ζαλίζουν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο με μπούρδες θα τους έδινα μία συμβουλή. Καλά θα κάνουν όταν ανοίγουν το στίμα τους για να μιλούν, θα είναι χρήσιμο να βουτάν την γλώσσα τους στο μυαλό τους και μετά να πούνε αυτό που θέλουν. Πάντως μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει το τίτλο του γραφικού.

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτοι είναι αυτοί οι οποίοι δεν ασχολούνται με τα προβλήματα των εργαζομένων και περιμένουν να πέσει το μάννα εξ ουρανού. Σε αυτή την τάξη ανήκεις και συ νομίζω φίλε.
Και τώρα φίλε Χάρη οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, δεν έπρεπε να αναδείξουν το πρόβλημα όταν τους το έβαζαν οι εργαζόμενοι?????
Τι έπρεπε να κάνουν. Να περιμένουν τους νέους σωτήρες?????

Xρήστος Αλευράς είπε...

κε Μόχλα
Όταν επιχειρούμε να συντάξουμε άρθρα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στις οποίες δεν είμαστε παρόντες,θεωρώ ότι η στοιχειώδης δημοσιογραφική σοβαρότητα επιβάλλει τουλάχιστον να συμβουλευόμαστε άλλους που παρευρίσκονται στη συνεδρίαση.....
Εάν σας τα μετέφεραν,...οι μεταφορείς τροποποιημένα ή μεταλλαγμένα,δεν αντιλαμβάνομαι την σπουδή σας να τσουβαλιάσετε με φασιστικό τρόπο συλλήβδην όλους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να εξυπηρετήσετε τους ...όποιους σκοπούς σας.
Συμβουλευθείτε σας παρακαλώ το βίντεο με την τοποθέτησή μου στο δημοτικό συμβούλιο και αναιρέστε ....το τσουβάλιασμα!
Απαντώντας στους προλαλήσαντας που έλαβαν τροφή απο το συγκεκριμένο άρθρο, έχω να δηλώσω ότι θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου να διεκδικώ σθεναρά ζητήματα ζωής, όπως π.χ. το υγιεινό πόσιμο νερό κτλ,κτλ , για όλους τους δημοτες του Ρουμλουκιού,ενάντια σε αυτούς που υπερασπιζόμενοι τα άνομα συμφέροντα τους με βαπτίζουν κατά το .....δοκούν!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και αναμένω
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Xronika είπε...

κε Αλευρά
Όταν επιχειρούμε να απαντήσουμε σε μια άποψη και θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί πρέπει να έχουμε κατά νου ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί, να μην αφήνουμε αιχμές και υπονοούμενα και τέλος να είμαστε περιεκτικοί από την αρχή ως το τέλος του γραπτού μας.
Τους χαρακτηρισμούς σας τους αντιπαρέρχομαι για λόγους ευγένειας. Δεν θα το ήθελα αν και θα μπορούσα να μετάσχω σε μια διαδικασία εκτόξευσης μπινελικίων εκατέρωθεν. Συνιστώ ψυχραιμία και να είστε ανεκτικός στην κριτική και όχι μόνον στα λιβανιστήρια.

Χάρης Μόχλας και να μην αναμένετε.

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκαιο ο Μόχλας. Ο Αλευράς δεν αντέχει την κριτική. Αυτός και το κόμμα του νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και ότι μόνο αυτοί έχουν πάντα δίκαιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των πολιτών ? Δεν προβληματίζονται καθόλου που το κόμμα τους είναι χρόνια τώρα σε τόσο χαμηλά ποσοστά? Δεν ψάχνει να βρει ο Αλευράς και οι άλλοι σύντροφοι του για ποιο λόγο σε κάθε δημοτική εκλογή μικραίνουν τα ποσοστά τους? Απλά ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται γιατί έχουν ξύλινη γλώσσα. Αυτό όμως δεν βοηθά τους πολίτες , αντιθέτως βοηθά το σύστημα. Ας αλλάξουν τακτική ίσως ο κόσμος να τους εμπιστευτεί , διαφορετικά αν εξακολουθήσουν θα είναι μια ζωή στα αζήτητα. !!

Ανώνυμος είπε...

κε Μόχλα
Σας παραπέμπω το βίντεο του πόρταλ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΟΥ που έχει καταγεγραμμένη όλη την τοποθέτησή μου στο δημοτικό σύμβουλιο,

http://alexandriamou.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CF%89-%CE%B5%CE%BD-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89/58-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%89-%CE%B5%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/me-mia-matia-to-dhm,otiko-symboylio-alexandrias-stis-27-11-video.html
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Χρ. Αλευρας

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

δυο τοπικοι αρχοντεσ δεν σχολιαζουν πισω απότον κιτρινο τυποτων ανωνυμων λενε καλημέρα στο φωσ της ημερασ και με χειραψια καλο βραδυ ενασ φιλοσ

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ που κανεις κριτική ανώνυμα δεν είσαι κίτρινος τύπος και κίτρινα σχόλια και είμαστε εμείς καημένε. Να λείπουν τέτοιες κριτικές από εσένα που κάνεις ακριβώς το ίδιο γράφεις ανώνυμα.