Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Toυ έκλεψαν το κινητό μέσα στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου Αλεξάνδρειας - καταγγελία

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, περίπου στις δέκα το βράδυ, με την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, κάποιος βρήκε την ευκαιρία και αφαίρεσε το κινητό μου τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν ακριβώς δίπλα μου πάνω σε κάποιο κενό κάθισμα. Τη στιγμή μάλιστα που όλη η μπροστινή σειρά ήταν άδεια και σε όλο το αμφιθέατρο βρίσκονταν το πολύ δέκα άτομα… 

 Θεωρώ πως είναι......
μια απαράδεκτη ενέργεια, χωρίς προηγούμενο, που πρέπει να καταδικαστεί αλλά και να ερευνηθεί άμεσα, ενδεχομένως και από τον ίδιο τον Δήμο. 

Σε κάθε πολιτισμένη χώρα, ανάλογο γεγονός που λαμβάνει χώρα μέσα σε τόσο σημαντικό χώρο, ακολουθεί άμεσα το δρόμο της δικαιοσύνης και σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζεται. Διαδικασίες που, κατά την γνώμη μου, πρέπει να κινούνται από τον Δήμο και όχι από μεμονωμένους “παθόντες”. 

Γιατί πρέπει να γίνει αντιληπτό πως μέσα σ’ εκείνη την αίθουσα δεν εκπροσωπούμε τον εαυτό μας, αλλά τους Δημότες μας και κατά συνέπεια πρέπει τουλάχιστον να νιώθουμε την ασφάλεια που αρμόζει. 
Γιατί αν αυτή τη φορά ήταν το τηλέφωνό μας, την επόμενη θα είναι τα πορτοφόλια μας αλλά και άλλα σημαντικά προσωπικά μας αντικείμενα… 

 Σε καμία περίπτωση το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό. Πρωτίστως είναι ηθικό και προσβάλει την κοινωνία μας. Ελπίζω ειλικρινά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστεί ο δράστης αλλά και να παρθούν ορισμένα μέτρα που να αποτρέπουν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. 

 Με εκτίμηση 
 Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης 
Αλέξανδρος Ακριτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: