Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ενοχλήθηκε ο σύμβουλος και έκοψε τη λίστα - Για τους πλειστηριασμούς και τη ΔΕΗ θα κάνετε εκδήλωση ή όχι;

Αρκούσε μια ελάχιστη κριτική στην μπαλαφάρα του δημοτικού συμβούλου του Σύριζα στον δήμο Αλεξάνδρειας που ζήτησε το λόγο από την διοίκηση γιατί δεν κάνει κάτι ώστε αυτοί που η ΔΕΗ τους κόβει το ρεύμα ενώ θα έπρεπε να απευθύνει το ερώτημα στην κυβέρνηση που υποστηρίζει, για να θυμώσει και να βγάλει τα Χρονικά από την λίστα αποδεκτών των ανακοινώσεων.
Βέβαια, στα τόσα χρόνια ζωής της συγκεκριμένης παράταξης δεν είχαμε την τύχη να..... δούμε ανακοινώσεις ή άλλη δραστηριότητα. Ωστόσο, η λίστα αποδεκτών υπήρχε και τα Χρονικά αφαιρέθηκαν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν βρέθηκε τρόπος ώστε να λάβουν την ανακοίνωση της παράταξης που διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη για το Πολυτεχνείο.
Ναι, μετά από μια βδομάδα η παράταξη του Σύριζα στον δήμο Αλεξάνδρειας διοργανώνει εκδήλωση για το Πολυτεχνείο. Μιλάμε για άμεσα αντανακλαστικά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Βέβαια, όταν θα πάρει το λόγο ο κυβερνητικός δημοτικός σύμβουλος για το "άνοιγμα" της εκδήλωσης και αναφερθεί στην βία της χούντας κατά των εξεγερμένων ας βρει το κουράγιο να πει μια λέξη για την βία που ασκεί και η δική του κυβέρνηση στους εξαθλιωμένους συμπολίτες που τους κόβει το ρεύμα, που τους πλειστηριάζει τα σπίτια, που τους οδηγεί στην αυτοκτονία. 
Σιγά μην πει αλλά λέμε τώρα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε αγαστή σύμπλευση με το κόμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ οδεύει και ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ που ειναι τυπικό δείγμα ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.
Ακρη δηλαδή δεν έχει ο ....ποταμός αρχή δεν έχει η δύση.....!
Το άτομο πάει (σαν γνήσιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ) απο Αλεξάνδρεια στη Θεσσαλονίκη ,μέσω ....Δομοκού, βραχονησίδων, και Κέρκυρας........
Μαρτυρουν ανομολόγητα μαρτύρια όλοι οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο του δημου Αλεξανδρειας, απο την τεθλασμένη όδευση του ασθενούς ελλειποβαρούς εγκεφάλού του.
Κριμα για το τοπο που εναπεθεσε τις προσδοκιες του σε τετοια άτομα !