Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ούτε 30 νοματαίοι στην εκδήλωση του Σύριζα στην Αλεξάνδρεια - Απέτυχε ως ήταν αναμενόμενο


Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Σύριζα στην Αλεξάνδρεια για το ....Πολυτεχνείο και βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, σημείωσε αποτυχία. Δεν ήταν παταγώδης διότι ήταν αναμενόμενη. Θα ήταν παταγώδης εάν και εφόσον αναμένονταν κοσμοσυρροή και τελικά πήγαιναν τρεις και ο ...σύμβουλος.


Όπως και να το δεις όμως, το θετικό του πράγματος είναι ότι η εκδήλωση έγινε. Η καθηγήτρια του ΑΠΘ ήρθε και όσοι πήγαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια αγωνίστρια που δεν εξαργύρωσε την παρουσία της και το ξύλο που έφαγε από την χούντα για να κονομήσει, να γίνει διάσημη, να  γίνει υπουργός.

Για την εκδήλωση αυτή καθαυτή δεν θα πω κάτι αφού δεν πήγα. Δεν πήγα διότι η συγκεκριμένη παράταξη, δηλαδή ο κυβερνητικός σύμβουλος, δεν έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα Χρονικά γιατί προφανώς είχε θυμώσει από την κριτική που άσκησα για τις παπάρες μάντολες που είπε για την ΔΕΗ και την Δούρου. Η ΔΕΗ βέβαια συνεχίζει να κόβει ρεύματα στα σπίτια συμπολιτών και ας ρωτήσει κανέναν του κόμματός του που κυκλοφορεί στην πιάτσα και έχει επαφή με τον πραγματικό κόσμο να μάθει ο σύμβουλος.

Το γεγονός όμως ότι μόλις τριάντα άτομα ανταποκρίθηκαν στις προσωπικές προσκλήσεις του κυβερνητικού συμβούλου δείχνει πολλά πράγματα. Πρώτα και καλύτερα ότι ο Σύριζα δεν έχει απολύτως καμιά γείωση στην τοπική κοινωνία και ότι η οργάνωση είναι κενό γράμμα. Επίσης δείχνει ότι δεν έγινε απολύτως καμιά παρέμβαση με κοινωνική ή λαϊκή απεύθυνση από τον κυβερνητικό δημοτικό σύμβουλο σε όλη του τη θητεία ώστε να κατακτήσει την ζητούμενη καταξίωση και αναγνώριση. Διότι, αν ο Σύριζα είχε κοινωνική γείωση και ο σύμβουλος ήταν καταξιωμένος στις λαϊκές μάζες η αίθουσα θα ήταν γεμάτη και θα ήταν κόσμος κι απέξω.

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν ήταν εκδήλωση του Σύριζα για αυτο και πηγα. Ηταν εκδήλωση που οργάνωσε ο Σπυρίδης ως επικεφαλής δημοτικής ομαδας και μάλιστα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Μακάρι να γινόταν στις 17

Ανώνυμος είπε...

σΤυριζα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Αυτος ηταν ο πρωτη φορας αριστερας.
Αυτοι ηταν και οι βουλευτες που εκλεξαμε (Αντωνιου),
Αυτοι ειναι που θα εξαφανισουν την αριστερα επειδη ειχαν εντολες.
Η τυχη? Στα χερια μας.... Ας το παρει ο καθενας οπως θελει.
Εδω ο σπυριδης (της δημαρχιας - μια ζωη κουμουνη) αρχισε να το παιζει δεν ξερω.
Τι αλλο να πεις.
Τραβεστι αριστερα πρωτη φορα με τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ μασκαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ----------------------ΑΠΑΝΤΗΣΗ