Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η παραίτηση φέρνει νέα δεδομένα στην παράταξη του Π. Γκυρίνη "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" - Ποια είναι αυτά;

Ο δήμαρχος και ηγέτης της δημοτικής παράταξης
Π. Γκυρίνης με τους Κ. Ναλμπάντη και Ν. Μπρουσκέλης
φωτογραφία της διοικητικής πυραμίδας που συγκροτείται μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι τον περσινό Σεπτέμβριο δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το σχήμα αυτό ο Ν. Αλεξόπουλος έστω και αν ο ίδιος δήλωνε πάντα ότι «είμαι ένας εκ των είκοσι συμβούλων της πλειοψηφίας». Το γεγονός ότι ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και μάλιστα με πάνω από
Ν. Αλεξόπουλος
δύο χιλιάδες συμπολίτες να τον εμπιστεύονται ήταν ένα εκ των «ατού» του. Τα άλλα «ατού» ήταν η μακρόχρονη διαδρομή του στα συνδικαλιστικά και κομματικά δρώμενα και βέβαια η έξωθεν καλή μαρτυρία που είχε και ως εκ τούτου, η κοινωνική του καταξίωση. Το γεγονός δε ότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, έστω και την τελευταία στιγμή, έδωσε μια νότα δυναμικής νίκης ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Κ. Ναλμπάντης
Ν. Μπρουσκέλης
Στέφανος Δριστάς

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλους τους έβαλες αλλά ξέχασες ενα πολυ δυνατό χαρτί της παράταξης που κάθε μέρα που περνάει γίνεται και σοφότερος και δυνατοτερος και έχει πόλους υποστηρικτές.αλλωστε έχασε τ
Η δεύτερη θέση για 30 ψήφους.μιλαω για το δελιοπουλος όπου αυτή τη στιγμή είναι το πιο δυνατό χαρτί του Γκυρινη και θα πρέπει να τον αξιοποιησειπαραπανω

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

μακρια από απογονουσ του πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη η προταση για θεματικους αντιδημαρχους. Η γνωμη μου ειναι οτι ο Αλεξόπουλος εφυγε γιατι καταλαβε οτι αλλο πργμα ειναι δημοσος υπαλληλος και αλλο να εχεις ευθυνες διοικησης. Φοβήθηκε ο Νικος και την εκανε.
οσο για τα σεναρια που γράφεις εχουν καποια βαση αλλα νομίζω οτι ειναι πολυ νωρίς και τον πρώτο λόγο τον έχει παντα ο Γκυρινης

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πού καλή την ανάλυση σας με τα δρώμενα στην Δημοτική παράταξη του κ Γκυρίνη, αλλά ειδικά μετά την οριστική παραίτηση του κ Αλεξόπουλου και μάλιστα και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Η αλλαγή μοντέλου Διοίκησης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αυτό όμως έπρεπε να είχε σχεδιαστή από την επομένη του εκλογικού αποτελέσματος. Σίγουρα θα είχαν αποφευχθεί οι αναταράξεις του χθες και του σήμερα. Η συμμετοχή στο συνδυασμό του κ Αλεξόπουλου σαφώς και έδωσε το σήμα τις νίκης του συνδυασμού, αφού μετά από αυτό απέκτησε την δυναμική εμπλουτισμού υποψηφίων. Θα διαφωνήσω για την εκτίμηση σας για διεκδίκηση μιας δεύτερης πενταετίας από τον σημερινό Δήμαρχο. Το 2019 θα είναι και το τέλος του πολικού του βίου. Απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων, αδύναμος στην διαχείριση κρίσεων, επιρρεπής στις παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων, ασυνεπής σε πολλές προεκλογικές υποσχέσεις ( συμπαραστάτης του Δημότη, Γενικές συνελεύσεις, αξιοκρατία, ακομμάτιστη Διοίκηση, ώρα του Δημότη ) και πολλά άλλα. Επί πλέων δεν έχουμε δεί ακόμη τίποτε από όσα κατήγγελλε προεκλογικά για την απελθούσα Διοίκηση. Με διαρροές κατά καιρούς δεν έχουμε σαφή εικόνα για τα πεπραγμένα τις και χάνετε η ουσία του προβλήματος. Επίσης βλέπω και μία συγκάλυψη για τα θέματα εκείνης τις περιόδου. Θα διαφωνήσω επίσης στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του Δημάρχου. Σαφώς και ο εκάστοτε Δήμαρχος εφαρμόζει την δική του πολιτική, και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει τις δικές του απόψεις. Όμως υ ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων με τους πέντε Αντιδημάρχους του, αλλά και με τους δημοτικούς του συμβούλους την θεωρούσα και την θεωρώ επιβεβλημένη. Ας ακούει και ας τεκμηριώνει και εφαρμόζει την δική του θέση εάν αυτή είναι τεκμηριωμένη. Το ότι ούτε ο…… Θεός δεν μπορεί να του επιβάλει κάτι, το θεωρώ εξαιρετικά εγωιστικό , αλλά και επικίνδυνο. Τέλος θα συμβούλευα στο Δήμαρχο, να είναι ποιο προσιτός με ΟΛΟΥΣ τους δημότες, να αποφεύγει τους κάθε είδους καλοθελητές, να μελετά τις αποφάσεις του με μια δεύτερη δική του σκέψη και να εφαρμόσει τις δημόσιες σχέσεις ,που βρίσκονται στο σημείο μηδέ. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινη Δκση του Δημου καταφερε να διωξει μεχρι στιγμης τους κκ Αλεξοπουλο και χαλκιδη και μετα απο λιγο και αλλους, τους οποιους γνωριζω, αλλα δεν αποκαλυπτω. Περιμενω αυτοι να υποβαλλουν τις παραιτησεις των και μετα το σχολιαζω. Εμεινε σχεδον με τις συνιστωσες του ΠΑΣΟΚ και ως εκ τουτου δεν μπορει να παρουσιαζεται ως Δημαρχος της ΝΔ και να μεταβαινει στις Βρυξελλες. Δεν εχει καμμια δουλεια και απο δω και περα ας προσεξουν οι θεσμικοι παραγοντες της ΝΔ[Βουλευτες,ΝΟΔΕ κλπ]. Ο κ Δημαρχος την αλλη φορα θα ειναι υποψηφιος με το ΠΑΣΟΚ, αλλα καλλυτερα υποψηφιος Δημαρχοσ θα ειναι καποια συνιστωσα του ΠΑΣΟΚ. Ετσι εχει η κατασταση στη Παραταξη Γκυρινη. Περιμενετε και ο χρονος θα με δικαιωσει. Αναμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

κ Μοχλα συγχαρητηρια για την πολιτικη σου σκεψη και αποψη της καταργησης των τοπικων ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ δηλ να μαζευθουν ολοι στην εδρα του Δημου, να τους ανατεθουν καθηκοντα σε ολους σχεδον τα ιδια, με δεδομενο οτι οι υπηρεσιες του Δημου ειναι 11 και ως εκ τουτου να κατανεμηθουν ομοιομορφα στους 5 Αντιδημαρχους και παραλληλα οι 4 Αντιδημαρχοι να εποπτευουν και τις 4 ενοτητες.[ενας για καθε ενοτητα]. Το πρωι να μαζευονται στην εδρα του Δημου,να γινεται η πρωινη συσκεψη υπο τον Δημαρχο περιπου στις 0730πμ και στην συνεχεια να αποδεσμευονται και να ακουλουθει ο καθενας, αναλογα με τις εργασιες και τις υποχρεωσεις του το προγραμμα του. Επιπλεον οι τρεις τοπικοι θα μεταβαινουν και στις εδρες των Ενοτητων τους για να επιβλεπουν και τις Ενοτητες των. Πιστευω οτι το προγραμμα που προτεινω ειναι ρεαλιστικο και μπορει να εφαρμοσθει με επιτυχια απο τον Δημο μας. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

‘Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται να υπάρχει Δήμαρχος. Εγώ για Δήμαρχο ψήφισα Γκυρίνη, όχι Τασιόπουλο και παρατρεχάμενους.

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να αναφερθω λιγο στο πως κατασκευασθηκε το κτιριο για τα παιδια της ΑΝΟΙΞΗΣ Κ Μοχλα για την αποκατασταση της αληθειας. Γιατι δυστυχως στα εγκαινεια του κτιριου δεν ακουσθηκε καθολου το ονομα του ΔΗΜΟΥ και θα ηθελα να κοινοποιησω μερικα πραγματα γυρω απο την κατασκευη του. Αυτο το πανεμορφο κτιριο αρχισε να κατασκευαζεται το 2011 ητοι απο την προηγουμενη ΔΚΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Το 2011 ο Δημος σε συνεργασια με την τοτε Δκση του Νομικου Προσωπου των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ υπεβαλλε σχετικο ΑΙΤΗΜΑ στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του κτιριου. Πηραμε αποφαση νεα του Δημοτικου Συμβουλιου για παραχωριση του οικοπεδου στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, Το ζητουσε το ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ παραλληλα ετοιμασαμε ολο τον φακελλο με ολα τα δικαιολογητικα[τα ετοιμασε η κ Κωταιδου] και στη συνεχεια εσταλη ο φακελλος για εγκριση στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ. Εαν λοιπον ο ΔΗΜΟΣ, Η τοτε Δκση δεν λειτουργουσε τοσο υπευθυνα, σημερα δεν θα υπηρχε κτιριο. Αυτη ειναι η αληθεια και θα περιμενα απο την σημερινη ΔΚΣΗ να αναφερθει την ημερα των εγκαινιων στη συμβολη του ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του κτιριου. Δυστυχως ουτε η Δκση των παιδιων της Ανοιξης ουτε η σημερινη ΔΚΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ του Δημου αναφερθηκαν στη μεγαλη ΣΥΜΒΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ για την κατασκευη αυτου του μεγαλου εργου. Η σημερινη Δκση θα ηθελα πραγματικα να απαντησει γιατι δεν αναφερθηκε, επειδη δεν ηταν εργο δικο της, ο Δημος εχει συνεχεια και λυπαμε πολυ εαν ο σημερινος Δημαρχος λειτουργει κατα αυτο τον τροπο. Ας ενημερωθει ο κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ απο την συνεργατιδα του την κ Κωταιδου για το εργο των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ποσο μεγαλη ηταν η συμβολη του ΔΗΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάου Γκαβαρδίναι το ανάγνωσμα!!!