Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Μια ιστορία θα σας πω σήμερα μέρα που΄ναι. Φεύγει ο αντιδήμαρχος ή όχι; Τί γίνεται με τον Ν. Αλεξόπουλο;

Ο Ν. Αλεξόπουλος υπογράφει το πρακτικό της
ορκωμοσίας. Έξι μήνες μετά πολλά είναι αυτά
που άλλαξαν
απόφαση να αποχωρήσει από την θέση του αντιδημάρχου αλλά και από το δημοτικό συμβούλιο. Μια φήμη που ενισχύθηκε από την απουσία του αντιδημάρχου από το γραφείο του που όμως είχε πολύ σοβαρή αιτιολογία. Αρραβώνιασε τον γιο του και πήρε άδεια για να το γιορτάσει. Τι πιο απλό. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται να δείχνει.
Αφήνει να εξελιχτεί το ζήτημα που είναι προσωπικό ο δήμαρχος.
Εδώ, με τους δυο αντιδημάρχους την ημέρα της ορκωμοσίας

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι τελος φιλε Νικο πηρες την σωστη αποφαση και αποδει κνυεις με την αποφαση αυτη πως εχεις αρχες και υψηλα ιδανικα. Πηρες την πιο σωστη αποφαση στον πιο καταλληλο χρονο. Τωρα να δουμε τι θα κανει ο χαρισματικος Γκυρινης. Γιατι δεν εξετιμησε μερικα πραγματα και νομισε οτι ΝΙΚΟΣ ειναι κανενα παιδακι και μπορει να τον συμπεριφερεται οπως αυτος νομιζει. Ας συνεργαστει με τις συνιστωσες του ΠΑΣΟΚ Ο κ Γκυρινης. Ειχε ενα αξιολογο ατομο στην ομαδα του και με τις ενεργειες του το απομακρυνε, Ενα ατομο ηθικο, εργατικο, νοικοκυρη, οικογενειαρχη κλπ. Τωρα Γκυρινη ηλθε και η ωρα σου να συκωθεις να φυγεις και να μας αδειασεις την γωνια. Τρομαρα σου ηθελες να γινεις και Δημαρχος. Με τι προσοντα. Και παλι συγχαρητηρια Φιλε ΝΙΚΟ ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ. Να σου ζησει η νυφουλα σου στο Σωτηρη. Σου ευχομαι καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗΜ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το μυθιστόρημα σου αλλά απουσιάζει ο δράκος. ‘Όπως λέμε στρόγγυλες κουβέντες. Γνωρίζεις όμως πως δεν είναι έτσι. Δηλαδή εσύ μίλησες με Ναλμπάντη, Κιττούδη, Ράπτη , Λυμπεράκη , Δριστά και σου είπαν ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι φοβήθηκε την δουλειά ο Αλεξόπουλος και για αυτό φεύγει? Η Μήπως είναι κάτι άλλο πολύ σοβαρό που δεν αντέχετε? Επομένως μην εκτίθεσαι γιατί θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος λεει μια παροιμια: Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες
Ετσι και ο Αλεξοπουλος, μπηκε στο χορο και μολις εκανε την πρωτη γυρα κουραστηκε και φευγει.
Θα εμαθε φανταζομαι οτι αλλο πραγμα ο
ναυτης και αλλο ο καντηλαναφτης.
Καλο Πασχα σε ολους, ναυτες και καντηλαναφτες.

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε ανώνυμε 8: 51 ο Αλεξόπουλος ούτε κουράστηκε ούτε φοβήθηκε απλά ΣΙΧΑΘΗΚΕ!! Και κάτι ακόμη ο Αλεξόπουλος δεν είναι μακάκας!!! Και τα πανταλόνια δεν τα φοράει για να μην κρυώνει αλλά για άλλους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνει, δεν μπαίνει προεκλογικά στον Γκυρινη ο Αλεξόπουλος; Φεύγει, δεν φεύγει μετά τις εκλογές ; Σήριαλ. Σημαντικό δεν λέω, αλλά η ζωή δεν σταματάει σε τέτοια θέματα και σε ένα άτομο. Οποιο και να είναι αυτό. Και το πολύ το κυρ ελέησον, όπως λεει και ο λαός κι ο παπάς το βαριέται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άμα δε μπορεί να καθίσει στο σπίτι του. Δεν είπε κανένας ότι είναι θεός αλλά η διοίκηση είναι δύσκολο πράγμα δεν είναι συνδικαλισμός και στέλεχος κόμματος. Ο Αλεξόπουλος τιμήθηκε από τον κόσμο και θα πρέπει να ανταποδώσει την τιμή αυτή είτε σκύβοντας το κεφάλι και πολύ δουλειά είτε παραιτούμενος τώρα στα γρήγορα για να μην δημιουργεί πρόβλημα στη διοίκηση συνολικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριαδης όλη την θητεία του ασχολούνταν με το αν θα φύγει ο Γκαβαρδίνας, τι είπε ο Γκαβαρδίνας, τι θα κάνει ο Γκιουρτζης κλπ. Αποτέλεσμα μηδέν. Αν και ο Γκυρίνης ασχοληθεί για πολύ με το τι θα κάνει ο Αλεξόπουλος, ο ένας ή ο άλλος, πάλι το ίδιο θα έχουμε ως πολή. Δηλαδή μηδέν. Ασχοληθείτε με τα σοβαρά εκει στην διοίκηση , γιατί τα νεκροταφεία που πήγα σήμερα το πρωι είναι σε απαράδεκτη κατάσταση κ. Γκυρίνη. Δουλέψτε και αφήστε τα χαζά.

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι στο Δήμο δεν λένε αυτά που γράφει ο ανώνυμος 9:23 αυτό που λένε είναι ότι στο Δήμο κάνει κουμάντο ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους και όχι οι ειδική συνεργάτες του Δημάρχου. Αυτά γινότανε σε άλλες εποχές. Ο Αλεξόπουλος δεν θα θυσιάσει την αξιοπρέπεια του , αυτό ας το κάνουν άλλοι που Ίδη μέσα στο Δήμο γίνανε βούκελο. εκτός αν δεν σας αρέσει η αλήθεια. Η γάτα όταν κάνει τα περιττώματα τις μετά τα σκεπάζει, ε λοιπόν αυτό ο Αλεξόπουλος δεν θα το κάνει . Και κάτι ακόμη , ΟΧΙ μόνο ο Αλεξόπουλος. Επομένως μην τα σκαλίζεται γιατί ΒΡΩΜΑΕΙ!! Κατανοητό?

Ανώνυμος είπε...

καλό δρόμο Νικόλα. Ραντεβού το 2019

Ανώνυμος είπε...

γιδιωτες ξυπνατε..μερες που ειναι ασχοληθειτε με αλλα πραγματα και οχι με τον αλεξοπουλο...και ολοι εσεις που σχολιαζετε αυτον τον κυριο ειμαι σιγουρος οτι η μαλλον ακομα σας ποναει η ηττα η καποτε σας εξυπηρετουσε στην υπηρεσια του με ηθος και χωρις πολλα αλλα..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΙΩΤΕΣ..γιατι δεν κραζετε αυτος που σας ρουφηξαν το αιμα στο γιδα σε διαφορες υπηρεσιες..γιατι βουλενετε τα στοματα σας..ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΖΩΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΣΜΑΡΩ ΓΑΙΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μέρα που είναι δεν θα σχολιάσω. Όμως μετά το Πάσχα όλα στο φώς και με ονοματεπώνυμο. Γιατί οι μαγκιές του Γκυρίνη δεν θα περάσουν έτσι στο ντούκου.

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό. Ο ποιο ακατάλληλος Δήμαρχος που πέρασε από την Πόλη μας. Έγινε για πρώτη φορά η περιφορά του Επιταφίου χωρίς την φιλαρμονική του Δήμου. Γιατί? Θα μας ενημερώσει κάποιος για τους λόγους? Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ...ΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ,ΚΤΛ!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....
ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΙΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΙΥΡΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΖΩΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΣΜΑΡΩ ΓΑΙΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

10 Απριλίου 2015 - 2:36 μ.μ.

Δεν σε ξέρω , αλλά τα είπες όλα! Χίλια Μπράβο. Απλά δυστυχώς η Αλεξάνδρεια έχει πάρα, μα πάρα πολλούς αρχοντοχωριάτες ( με την κακή την έννοια). Δυστυχώς κανένας δεν σέβεται κανέναν. Τες παν.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχεις πολύ πλάκα εσύ που ανέλαβες την υπεράσπιση του Αλεξόπουλου με τόσο μεγάλο πάθος και το πριόνισμα του Γκυρίνη με επίσης μεγάλο πάθος.
Σαν να σε κεράτωσε ο ένας και να σε περιθάλπει ο άλλος φαίνεσαι.
Πάτα φρένο γιατί θα εκτεθείς και μάλιστα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Τελειωμένη υπόθεση. Ψάξτε για τον αντικαταστάτη του.
Ο Νίκος ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και φεύγει χωρίς να φθαρεί πολύ, δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα και τα αξιώματα όταν δεν μπορείς να προσφέρεις έργο. Χρέος του δημάρχου είναι να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο πρέπει να μείνεις και να προσπαθήσεις. Για αυτό σας ψηφίσαμε. Μην το παρατάς. Βρείτε τα με τον δήμαρχο και κάντε αυτά που πρέπει. Και οι δύο αξίζετε. Μαζί ενωμένοι για να βοηθήσετε την Αλεξανδρεια. Ένας φίλος σας.

Ανώνυμος είπε...

Μέρες που είναι είδα ένα φίλο ψυχολόγο που ήρθε να κάνει Πάσχα με τους κουμπάρους του. Στη συζήτηση πέσαμε και στα δημοτικά. Από το κινητό του το -πλέων σύγχρονο – είδε την ανάρτηση αλλά και τα σχόλια εκείνο το οποίο προέκυψε είναι ότι ο Γκυρίνης έχει το κόμπλεξ κατωτερότητας και αυτός είναι ένας από τους λόγους τις συμπεριφοράς του απέναντι στους συνεργάτες του. Αν το ξεπεράσει αυτό όλα καλά. Αν όχι τα παρατράγουδα θα συνεχιστούν προς το χειρότερο. Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε όλοι σας. ο Αλεξόπουλος μόνο βαρύ όνομα και από ουσία τίποτα.
Είδε το φορτίο βαρύ και την έκανε με πλάγια πηδηματάκια για να μην εκτεθεί. Μόνο μεγάλες δηλώσεις και φωτογραφίες στον πολίτη του σουρλοπουλου έβγαινε και καμάρωνε στην εφημερίδα που τον έβριζε και ρωτούσε πριν κάποια χρόνια που βρήκε τα λεφτά και τέτοιες άλλες συκοφαντίες.
Καλά θα κα΄νει να σηκωθεί να φύγει και να μπει στη θέση του κανένας νέος να δουλέψει με όρεξη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά, ο Γκυρίνης νόμιζε ότι είχε να κάνει με κάποιο γατάκι!!! Όμως επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όταν μαθευτεί η αλήθεια – αν τυχόν και υποβάλει παραίτηση ο Αλεξόπουλος- τότε θα τα πούμε με λεπτομέρειες και θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Υπομονή.