Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Άπαιχτος!! "Ματώνει" η ψυχή του και θα παραμείνει στο νέο συμβούλιο για να βοηθάει τον Γκυρίνη!!! Μεγαλείο...

Διάβασα τη δήλωση του απερχόμενου δημάρχου Αλεξάνδρειας στην εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" ότι θα παραμείνει ως δημοτικός σύμβουλος την... ερχόμενη θητεία και με την ιδιότητα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας θα δίνει συμβουλές στη νέα διοίκηση γιατί έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει.
Διαβάζει ο αναγνώστης την δήλωση αυτή και πιθανόν να σκεφτεί ότι ο απερχόμενος δήμαρχος συμπεριφέρεται με πολιτική γενναιοψυχία αφού παρά την θεαματική ήττα που υπέστη και παρά την δωδεκαετή θητεία του στα κοινά και παρά το γεγονός ότι ήδη βρίσκεται στα 65 του χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι νιώθει ξαλαφρωμένος που δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του δημάρχου αυτός θα παραμείνει γιατί θέλει να βοηθήσει τη νέα διοίκηση.
Τον πιστεύει άραγε κανείς νοήμονας; Πως γίνεται ο Δημητριάδης που προ μηνός έλεγε ότι η ήττα του στις εκλογές τον απαλλάσσει από τις βαριές ευθύνες του δημάρχου και ότι πλέον θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί και τώρα ανακρούει πρύμναν και θέλει να κάτσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης για να βοηθήσει την διοίκηση Γκυρίνη;
Εσείς βάλτε στο μυαλό σας ότι θέλετε. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δημητριάδης την οποιαδήποτε απόφασή του δεν την παίρνει στην τύχη ούτε ελαφρά τη καρδία. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η απόφασή του έχει κάποια συγκεκριμένη σκοπιμότητα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον. 
Οπότε, ας αφήσει κατά μέρος τις μεγαλοψυχίες και τις συμβουλές και ας βγει να πει ευθέως τον λόγο που τον αναγκάζει να παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

7 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Προεβλεψα απο καιρο πως ο Δημητριαδης δεν θα παραιτηθει απο το δημοτικο συμβουλιο, αλλα θα κανει χαλαρη αντιπολίτευση στιλ Μπαμπη. Η ιστορια θα επαναληφθει ως φαρσα φοβαμαι. Για να δουμε....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τέτοια βίτσια να διαβάζω την συγκεκριμένη εφημερίδα δεν έχω. Αφού όμως το διάβασες εσύ εγώ θα το σχολιάσω. Αν είναι ειλικρινής η δήλωση του Δημητριάδη, ο σκοπός του δεν είναι να βοηθήσει τον νέο Δήμαρχο και κατά επέκταση τον Δήμο, αλλά να βοηθήσει τον εαυτούλη του. Οι εκκρεμότητες που έχει δεν είναι και λίγες. Παραιτούμενος δεν θα μπορούσε να έχει λόγο ως απλός πολίτης σε κάθε περίπτωση που θα έβγαιναν στη φόρα κάποιες παρανομίες , οι παρατυπίες αν θέλετε. Οι εκκρεμότητες με κάποια έργα είναι γνωστές σε όλους, έτσι θα παραμείνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και βέβαια το μοτίβο θα είναι ότι πάντα θα φταίνε οι άλλοι ,ποτέ όμως αυτός!! Το ερώτημα είναι άλλο και σοβαρό. Τι θα πράξει ο νέος Δήμαρχος και η Διοίκηση του? Θα αποκατασταθεί η νομιμότητα? Θα πούνε τα πράγματα με το όνομα τους ? θα υπάρξει απογραφή? Θα μάθουμε ως δημότες πόσους υπαλλήλους έχουμε και που βρισκότανε τα χρόνια αυτά? Θα μάθουμε πόσα μηχανήματα έχουμε και πού βρίσκονται αυτά? Γενικά θα μάθουμε την αλήθεια? ΟΜΩΣ ΑΝ λέω αν ο νέος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, επιλέξουν την τακτική του κουκουλώματος, τις συνδιαλλαγής, και του μοτίβου ότι δεν ποινικοποιούμε την πολιτική, η τι να κάνουμε λάθη γίνονται, τότε αλλοίμονο μας. Θα έχουμε μια Διοίκηση συνδιαλλαγής και αυτό θα είναι και ανήθικο και επικίνδυνο!! Αυτό ας το βάλουν καλά πολύ καλά στο μυαλό τους όλοι τις νέας Διοίκησης. Οι πολίτες ψηφίσαμε αλλαγή και Δημοτικής αρχής, αλλά και νοοτροπίας. Ψηφίσαμε για κάτι καινούργιο, για κάτι έντιμο, για κάτι σοβαρό. Δεν μοιρολατρώ υπομένω ο χρόνος θα δείξει. Ίδομεν

Ανώνυμος είπε...

Εάν επαναληφθεί το κακόγουστο σήριαλ μεταξύ Δημητριάδη- Γκιόνογλου τις περιόδου 2010-2014 θα είναι ότι χειρότερο για το Δήμο μας και κατά επέκταση για τους δημότες. Θα αποδειχθεί περίτρανα πως δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη νέα Διοίκηση αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσουν. Η αλήθεια είναι πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που έδωσε την νίκη στον κΓκυρίνη οφείλετε στη συμμετοχή κάποιων τουλάχιστο προσώπων που συμμετείχανε στον συνδυασμό. Ας είμαστε αισιόδοξοι πως δεν θα δούμε τα ντροπιαστικά παραδείγματα τις απερχόμενης Διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πιστεύει ότι ο Δημητριάδης θα βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο αλλά και ειδικά την νέα Δημοτική αρχή χωρίς να έχει συμφέρον, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν . Πρώτο ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, και δεύτερο ότι παίρνει ληγμένα φάρμακα

Ανώνυμος είπε...

Θυμώσαστε ποιος ήταν ο τίτλος του συνδυασμού του Δημητριάδη που κέρδισε τιε εκλογές το 2010? Εγώ τον θυμάμαι ΕΛ-ΠΙΔΑ !! στις εκλογές του 2014 το άλλαξε γιατί ? απλά βαρέθηκε!!

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω έναν αδικαιολόγητο φανατισμό τόσο στα σχόλια όσο και στις αναρτήσεις του διαχειριστή του blog.
Μην ξαναγυρίσουμε στα πράσινα και μπλε καφενεία.
Έχασε ο Φώτης ,κέρδισε ο Παναγιώτης ,δε χάλασε ο κόσμος.Μακροπρόθεσμα ας κερδίζει η Αλεξάνδρεια και οι κάτοικοι του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Σας τρέφει ο φανατισμός και Κόβετε τα μετριοπαθή σχόλια.Κρίμα!