Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης συγχαίρει την δημοτική χορωδία Αλεξάνδρειας για το ασημένιο δίπλωμα που κατέκτησε στην Ρίγα της Λετονίας

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των δημοτών του δήμου Αλεξάνδρειας και των συνεργατών μου εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της Δημοτικής Χορωδίας Αλεξάνδρειας για την σπουδαία εμφάνισή τους στη Ρίγα της Λετονίας όπου κατέκτησαν επάξια το ασημένιο δίπλωμα στην κατηγορία folklore.

Η χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετέχοντας στην 8η Χορωδιακή Ολυμπιάδα εκπροσώπησε επάξια τον δήμο μας ακόμα μια...
φορά δείχνοντας ότι συντελείται δουλειά σε βάθος και παράγεται πολιτιστικό προϊόν από τους συμπολίτες μας χορωδούς.

Με την καθοδήγηση της μαέστρου Ελένης Θεοδωρίδου, του καλλιτεχνικού διευθυντή Γρηγόρη Σαββόπουλου και του μουσικού  (πιανίστα) Κώστα Παντελίδη οι συμπολίτες μας χορωδοί της δημοτικής χορωδίας αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας και με την ευκαιρία να δηλώσω εκ νέου ότι ως νέα διοίκηση του δήμου μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την χορωδία μας με όσες δυνάμεις έχουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψοφησες στα συχαρηκια πριν καν γινεις επισημος δημαρχος. Το οτι το δημαρχειο λειτουργει με αυτοματο πιλοτο, το οτι το εργο καταπλασμα ταλαιπωρει τον κοσμο, καμια δημωση μεγαλε. ΑΑΑΑΑΑ, ειναι αληθεια οτι θα γινει ποδηλατοδρομος και θα τον παρει παλι ο γνωστος εργοταφος?
Προσεχε μεγαλε, πριν γινεις επισημος δειχνεις οτι δεν δινεις δεκαρα για την πολη. Τα συχαρηκια οταν δεις την πολη.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, χαμένα όνειρα για μία καινούργια Διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΌ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.ΕΊΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΊΤΕ ΌΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΊ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΤΩΡΑ;ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ
ΜΠΟΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

γκυρινη στον δημο τιποτες δεν δουλευει και εσυ δειχνεις λιγος. Ανακοινωση για ολα δινεις, αλλα οτι ο δημος ειναι ΑΔΕΙΟΣ και πληρωνονται μουγκα. Πληρωνονται εννοω οι δημαρχοι - αντιδημαρχοι κτλ. Δλδ εχει δικιο ο παγκαλος ο πασοκος που ειπε ολοι μαζι τα φαγαμε? Δειχνεις ελαχιστος μεχρι στιγμης. Ειλικρινα πιστευω πως η ψηφος μου, παει τζαμπα.. Κριμα αυριανε δημαρχε εαν δειχνεις τετοια σημαδια πριν καν αναλαβεις επισημα. Λιγο ντροπη δεν βλαπτει δημαρχε, λιγο ντροπη.