Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τα ροδάκινα στις Λαϊκές Αγορές με 1ευρώ το κιλό / Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πωλητών

Διέξοδο στους ροδακινοπαραγωγούς που δεν έχουν άλλη διέξοδο για την απορρόφηση και την πώληση των προϊόντων τους φιλοδοξεί να δώσει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι στις λαϊκές αγορές τα ροδάκινα θα πωλούνται μέχρι 1 ευρώ το...
κιλό σε μια προσπάθεια να καλυφθούν τα αυξημένα έξοδα παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς ενώ ζητάει από τους καταναλωτές να στηρίξουν το προϊόν. 
Καλεί, επίσης, όσους παραγωγούς επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές της Αττικής αλλά αδυνατούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια (λόγω του γνωστού προβλήματος από τη μη ύπαρξη Τριμελών Επιτροπών Βεβαίωσης) να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία έχοντας την δήλωση ΟΣΔΕ και το Βιβλιάριο Ασφάλισης ΟΓΑ. 

«Ενημερώνουμε τους φίλους καταναλωτές, ότι στο νομό Ημαθίας στην Μακεδονία και στους άλλους Ροδακινοπαραγωγικούς νομούς υπάρχει μεγάλη παραγωγή ροδάκινων, και η μη απορρόφηση τους, απειλεί τους Παραγωγούς να μην καλύψουν ούτε το κόστος παραγωγής. Επίσης ενημερώνουμε, τους καταναλωτές ότι, στις Λαϊκές Αγορές τα ροδάκινα θα πωλούνται από τους παραγωγούς μέχρι 1 ευρώ. 

Καλούμε τους φίλους καταναλωτές να στηρίξουν το προϊόν και εμείς οι παραγωγοί θα έχουμε ανώτερη τιμή το 1 ευρώ στις Λαϊκές Αγορές, προσπαθώντας έτσι να καλύψουμε τα αυξημένα έξοδα παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς. 

Επίσης ενημερώνουμε, όλους τους Ροδακινοπαραγωγούς, που δεν έχουν διέξοδο διάθεσης των προϊόντων τους και θέλουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής (λόγω της αδυναμίας έκδοσης Αδείας από την μη ύπαρξη Τριμελών Επιτροπών Βεβαίωσης), να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία (Θηβών 103, Περιστέρι) στα τηλέφωνα 2105752449, στο Fax: 2105719474 και στο Email info@laikesagores.gr έχοντας την δήλωση ΟΣΔΕ και το Βιβλιάριο Ασφάλισης ΟΓΑ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με όλον τον σεβασμο προς τους αγροτες και επειδη κατεχω το θεμα.
0,18 πουλαν το κιλο στις βιομηχανιες , εμπορους κτλ. Σωστα? Οποτε 1 ευρω στους μακακες . Σωστα?
Συμφωνα με αυτα που ψηφισατε εσεις οι αγροτες ενα εχω να πω : Ελλάς Ελλάς , αντωνης σαμαρας. Φάτε τον στην μάπα τώρα.
Είναι αργά για δάκρυα πλέον.