Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Εργασίες ανάπλασης του πεζόδρομου στην Αλεξάνδρεια

Εργασίες ανάπλασης γίνονται από το πρωί στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας που ως στόχο έχουν την μερική ανάπλασή του. Φαρδαίνει ο ένας....
διάδρομος, αυτός που γειτνιάζει με το κτήριο του Πνευματικού Κέντρου και θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα.
Τις εργασίες επιβλέπουν οι υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας και προσωπικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης που σήμερα επισκέφθηκε το χώρο εργασιών και συνομίλησε με τον εργολήπτη Γιώργο Μπαρτζώκα.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουλγαράκης, Σταυρής, Τασιόπουλος, ( συνεταίρος του Σταυρή, γιός του πρώην Δημάρχου Αντιγωνιδών Τασιόπολου ) Πανταζόπουλος. Οι δύο πρώτοι σύμβουλου του Γκυρίνη, υποψήφιος ο τελευταίος. Και η λεγόμενη ανάπλαση απέναντι από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν στον πεζόδρομο!! Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμε κκ της ΔΚΣΗΣ Γκυρινη, διοτι αυτο που κανατε δεν σας τιμα καθολου. Κανετε αναπλαση επιλεκτικα,μπροστα στα μαγαζια σας για να οικονομησετε. Λυπαμε κ Ναλπαντη, ετσι σκεφτεσαι να διεκδικησεις την Δημαρχια, αυτες ειναι οι φιλοδοξιες σου. Εσυ Πατερα ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΕ, γιαυτο κοπτεσε και στηριζεις Γκυρινη. Το τερπνον μετα του ωφελιμου. Μπραβο σας, εισθε ολοι σας μια παρεα και μεταξυ σας ξεπληρωνετε προεκλογικα γραμματια. Συγχαρητηρια κ Γκυρινη, να τους χαιρεσαι. Οι κ Βουλγαρακης, Σταυρης εχουν να πουν κατι για την συγκεκριμενη αναπλαση. Μπροστα στα μαγαζια τους. Οι κ Γκυρινης και Ναλμπαντης τι εχουν να πουν. Οι της Αντιπολιτευσης πηραν ειδηση τι συμβαινει. Ο κ Δημητριαδης ποτε θα παραιτηθει. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η παράταξη δεν έπερεπε να είχε την ονομασία ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, αλλά
ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ - ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ.