Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Ο γιατρός χάλασε την φιέστα στο Νοσοκομείο Βέροιας- Κάνουν σαν την χούντα που εγκαινίαζε τσιμέντα. Μόνο οι καλαματιανοί λείπουν!!!

O γιατρός αυτός σήμερα μίλησε και είπε την αλήθεια. Αγνόησε την φιέστα που έστησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας με το Υπουργείο Υγείας και τον...
απεσταλμένο του Άδωνη και τους παρομοίασε με την χούντα που εγκαινίαζε τσιμέντα. "Μόνο τα καλαματιανά λείπουν", είπε χαρακτηριστικά στην Λαϊκούρα από όπου πήραμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Σήμερα, στο Νοσοκομείο της Βέροιας έγινε η φιέστα, τα εγκαίνια της επέκτασης του ιδρύματος και κάποιοι φρόντισαν να παραστούν είτε για να θυμίσουν με την παρουσία τους την πολιτική τους ύπαρξη είτε για να καρπωθούν ένα έργο που δεν είναι δικό τους.
Ο γιατρός αυτός αλλά και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Ισαακίδης που μίλησε τα είπανε έξω από τα δόντια. Ο κόσμος κινδυνεύει και από θαύμα ακόμα δεν σημειώθηκε θάνατος, απώλεια ζωής.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος του Άδωνη τα βρήκε όλα ωραία και καλά. Περιμένατε κάτι άλλο;

Δείτε σε βίντεο τον γιατρό που διαμαρτυρήθηκε κρατώντας πλακάτ κατά την διάρκεια της φιέστας που έκανε αμέσως μετά δήλωση στην Λαϊκούρα και στον Μ. Μελιόπουλο. Επίσης, δείτε σε βίντεο τον χαιρετισμό του προέδρου του ΙΣΗ κ. Ισαακίδης και την δήλωση της δημάρχου Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου που σημειωτέον έκανε ως διοίκηση του δήμου μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.




Καμιά υπομονή σε θέματα δημόσιας υγείας
Δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους για την προκλητικά αδιάφορη στάση του Υπουργείου Υγείας και των Περιφερειακών αρμόδιων οργάνων (4η ΔΥΠΕ) για τα συσσωρευμένα προβλήματα του Νοσοκομείου Βέροιας, η Δήμαρχος Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, αποχώρησαν από την εκδήλωση της θεμελίωσης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 8/112013).

Η Δήμαρχος της Βέροιας αποχώρησε  μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου τονίζοντας:

«Για την επέκταση αγωνιστήκαμε όλοι. Από την εποχή Κυβεντίδη μέχρι τη σημερινή Διοίκηση.
Στα θέματα υγείας όπου το διακύβευμα είναι ζωή ή  θάνατος για τους ασθενείς που  καθημερινά διαπιστώνουν την χειροτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο μας, δεν μπορεί να εμφανίζεται ένας εκπρόσωπος του Υπουργού για να μας πει ότι μας ευχαριστεί για την υπομονή που κάνουμε. Πόσο ν’ αντέξουν γιατροί και νοσηλευτές;
Καμιά υπομονή δεν υπάρχει και δεν  έχουμε διάθεση να κάνουμε όταν παίζεται η υγεία και η ζωή των ανθρώπων κορώνα γράμματα καθημερινά, για να εμφανίζει λογιστικές επιτυχίες στον πολύπαθο χώρο της δημόσιας υγείας η κυβέρνηση.    
ζητάμε  απαντήσεις:
-Τι  θα γίνει με την μαιευτική  κλινική;
-Τι  θα γίνει με την χειρουργική κλινική;
-Τι  θα γίνει με το αιμοδυναμικό;
-Τι  θα γίνει με τον ΟΚΑΝΑ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΟΥ  ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ;
Ούτε το γεγονός  ότι έχουμε καταθέσει μήνυση για  τα διαρκώς οξυμένα προβλήματα του  Νοσοκομείου της Βέροιας φαίνεται ότι απασχολεί τους εν Αθήναις διαχειριστές της δημόσιας υγείας. Ούτε βέβαια στην 4Η ΔΥΠΕ, στην οποία υπάγεται το Νοσοκομείο μας και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι ασχολούνται με τα προβλήματα μας, όπως έδειξαν και με την κραυγαλέα απουσία εκπροσώπου τους σήμερα

Δεν αρκεί ο  ηρωισμός των γιατρών και του  νοσηλευτικού προσωπικού. οι άνθρωποι, όπως και οι ήρωες, έχουν όρια…».





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια αποκλειστηκά και μόνο στον γιατρό.
Δυστυχώς είμαστε τόσο άπλες στην πόλη μας ( Αλεξάνδρεια - περίχωρα) που κάνουμε μόνο σχόλια σε κουτσομπολιά πιο πολύ. Εδώ κάποιος που αύριο θα τον έχουμε ανάγκη δεν μας νοιάζει.
Τελικά άξιοι της μοίρας μας είμαστε δυστυχώς.