Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Άρχισε τα προεκλογικά εργάκια ο Δημητριάδης - Τρία χρόνια νάυλον και τώρα κανονική σκεπή...

Σε ενάμιση μήνα κλείνουμε τρία χρόνια διοίκησης Δημητριάδη στον δήμο της Αλεξάνδρειας και άλλα τόσα έχει την... ευθύνη της ΚΕΔΑ ο Τάκης Παπαδόπουλος. Τρία χρόνια βλέπουμε αυτό το χάλι στην πλατεία Παπαντωνίου όπου υπάρχει ένα δημοτικό κτήριο και στο οποίο στεγάζεται εδώ και χρόνια μια δομή του δήμου που ασχολείται με τους ΡΟΜ της περιοχής που κατοικούν στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου.
Αυτή η δομή ήταν εδώ και χρόνια παρατημένη και λειτουργούσε εκ των ενόντων πολλές φορές. Όταν έβρεχε το νερό της βροχής έμπαινε μέσα από την διαλυμένη σκεπή ώσπου αναγκάστηκαν τα τζιμάνια της διοίκησης να βάλουν ένα νάυλον για προστασία. Το νάυλον διαλύθηκε και ξανά μανά τα ίδια.

Και ω του θαύματος. Λίγους μήνες πριν τις εκλογές η διοίκηση Δημητριάδη- Παπαδόπουλου αποφασίζει να ανακαινίσει τον κτήριο. Το πρωί της Δευτέρας πήγε συνεργείο στο κτήριο της πλατείας και έπιασε δουλειά. Αφαίρεσε τα κεραμίδια και αντικατέστησε σάπια δοκάρια. Σε λίγες μέρες το κτήριο θα αποκτήσει καινούργια σκεπή και θα βαφτεί εσωτερικά και φαντάζομαι και εξωτερικά.

Και μετά, θα φωτογραφηθεί και βέβαια θα ενσωματωθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα του Δημητριάδη που θα το υπενθυμίσει όταν επισκεφτεί τον μαχαλά για να ζητήσει ψήφους.
Το έργο είναι γνωστό και το έχουμε ξαναδεί. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε οταν βγηκε θα εκανε εμπορικο το αεροδρομιο των ελικοπτερων στην πολη μας. Και εσυ μιλας για μια σκεπη?
χαχαχαχ
Τα F-16 block 52 ++ θα την φερουν .
Ελεος με τον πολεμο στον δημαρχο. Το επόμενο καλοκαιρι θα έχει και θάλασσα και αμμουδια το αλεξανδρινό χωριό (διότι έτσι το κατάντησε ο τύπος).
Εισαγγελέας υπάρχει? Σιγά μην υπάρχει!!! ιδιοι είναι όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ποιο αεροδρομιο. Εταξε πιο πολλα. Παρα πολλα. Ο θέλει να φύγω απο δημαρχος. Κρίμα. Πολύ κρίμα.