Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ξαναχτύπησαν με φόλες οι Αλεξανδρινοί τα αδέσποτα στο κέντρο της πόλης

Στα μέσα της εβδομάδας σημειώθηκαν και νέα κρούσματα δηλητηριάσεων σκύλων στην Αλεξάνδρεια. Οι γνωστοί - άγνωστοι που συνεχώς ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα ξαναχτύπησαν και το αποτέλεσμα ήταν να καταγραφούν ακόμα δυο θύματα.
Ο ένας σκύλος ήταν ο Λουκάνικος, ιδιοκτησίας ενός φίλου "έφυγε" και προξένησε μεγάλο πόνο σε... όλους όσοι τον ήξεραν. 
Οι συμπολίτες που έχουν επιλέξει αυτή τη μέθοδο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων στην πόλη είναι προφανές ότι προκαλούν την αντίδραση των φιλόζωων αλλά και των υπόλοιπων συμπολιτών που είναι ευαισθητοποιημένοι στο θέμα αυτό. Επίσης είναι γνωστό ότι υποπίπτουν σε ποινικό αδίκημα που τιμωρείται αυστηρά.
Οι συμπολίτες που γίνονται μάρτυρες τέτοιων συμπεριφορών θα πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους και να τις καταγγείλουν. Πρέπει να κάνουν το καθήκον τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωην δήμαρχος - δημητριάδης πού είναι? Αυτό που έγινε , γίνεται καιρό. ο πρώην δήμαρχος που είναι? οοοοΕΕΕΕΕοοοο?
Δεν θα έπρεπε να βρει λύση? 4 χρόνια έχουμε θέμα με τα αδέσπωτα.
σσσσσσσσσσσσ, ςςςςςςςςςςςς, Μην μιλάτε μπορεί να ξυπνήσει ο πρώην δήμαρχος.
Ντροπή σου.

Ανώνυμος είπε...

έχουμε δημοτική αρχή άραγε? Εστω και ανεργος μπορω να δώσω 5 ευρώ τον μήνα για σκυλοτροφές εαν βρεί ο δήμος ένα σημείο που να ζούν τα αδέσπωτα. Απλά 100 τετραγωνικά θέλει. Οσο για τους φιλόζωους κοιμούνται όρθιοι. Πιο πολύ ενδιαφερόμαστε εμείς οι άσχετοι παρά αυτοί. Αυτοί είναι να μαζεύονται για καφε κοντά στο 1 δημοτικό και μετά δεν βαριέσαι. Ας είμαστε καλά εμείς που δεν έχουμε ζώα και υποστηρίζουμε τα ΖΩΑ!