Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - "Κύριε, πεινάω". ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού –Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Ιδιοκτήτη του φούρνου «ΠΙΝΑΚΩΤΗ» στην Αλεξάνδρεια για τη χορήγηση πρωινού για όλη τη σχολική χρονιά σε τρεις μαθητές –τριες του σχολείου μας .

Για μας τους –τις εκπαιδευτικούς που καθημερινά βιώνουμε την αγωνία και τη θλίψη στα ...
μάτια αρκετών μαθητών –τριών μας που πολλές φορές και χωρίς λόγια μας λένε κύριε-κυρία «ΠΕΙΝΑΩ» η συγκεκριμένη ενέργεια του ιδιοκτήτη του φούρνου «ΠΙΝΑΚΩΤΗ»είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποκτά μεγάλη βαρύτητα δίνοντας μια μικρή λύση στο μεγάλο πρόβλημα της σίτισης των μαθητών –τριών μας .

Στο σχολείο μας φοιτούν και άλλοι μαθητές-τριες που εκτός από την αναπηρία τους έχουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη ένδυσης ,αλλά κυρίως την πείνα σε καθημερινή βάση .

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρεθεί τρόπος ώστε και οι άλλοι μαθητές-τριές μας που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα σίτισης να έχουν κάθε μέρα το πρωινό τους .

Σίγουρα η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας αλλά η πείνα ενός παιδιού και η έλλειψη του φαγητού του μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω (στα χρόνια της κατοχής) .

Αυτές τις μέρες που στα σχολεία τιμούμε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ το σύνθημα για «ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ » είναι πάρα πολύ επίκαιρο και ζητούμενο που όλοι μας πρέπει να το διεκδικήσουμε για όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το φούρνο «ΠΙΝΑΚΩΤΗ» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: