Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ύποπτο ματς της φετινής Σούπερλίγκα διερευνά η ΟΥΕΦΑ / Βέροια- ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο φάκελος από την ΟΥΕΦΑ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αφορά τον αγώνα της φετινής Σούπερλιγκας, Βέροια - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2, που διεξήχθη στις 27 Οκτωβρίου, έχει σταλεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η... εφημερίδα Καθημερινή, ο φάκελος από την ΟΥΕΦΑ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αφορά τον αγώνα της φετινής Σούπερλιγκας Βέροια - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2, που διεξήχθη στις 27 Οκτωβρίου, έχει σταλεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η ΟΥΕΦΑ φέρεται να θεωρεί το παιχνίδι ύποπτο προς χειραγώγηση ενώ η ελληνική Ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση επί του θέματος κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον τρόπο που λειτούργησε πέρυσι για τα παιχνίδια που ήρθαν απο την ΟΥΕΦΑ ώς ύποπτα και αφορούσαν αγώνες της Φούτομπολ Λιγκ.

Επίσης ερωτηματικά προκαλεί η στάση της ΕΠΟ όσον αφορά την θέση του υπεύθυνου ακεραιότητας που ορίζεται από την ΟΥΕΦΑ σε κάθε Ομοσπονδία και έχει ως αντικείμενο του χειραγωγημένους αγώνες.

Η θέση αυτή συνεπάγεται συνεργασία με τις κρατικές αρχές και διοργάνωση σεμιναρίων για την αντιμετώπιση της μάστιγας των στημένων αγώνων, κάτι που από την ΕΠΟ δεν τηρείται.
 

πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: