Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Πανηγυρίζει ο Γκυρίνης γιατί στην απελπισία του πιστεύει ότι με "ορό" θα νικήσει τον "καρκίνο" - Ά ρε κατακαημένε Πάνο...

Πληροφορίες ότι ο Γκυρίνης πήγε στο Καλοχώρι και έσφαξε τον μόσχο τον σιτευτό ελέγχονται για την ακρίβειά τους. Ο απερχόμενος και ευρισκόμενος σε πλήρη απελπισία για το εκλογικό στραπάτσο που έρχεται βρήκε σανίδα σωτηρίας στην προσχώρηση της Μοσχοπούλου στην παράταξή του που επί μήνες αιμορραγεί και..... πλέον έχει απομείνει το λείψανό της. Η Μοσχοπούλου με την επιλογή της (την οποία θα σχολιάσω σε άλλο δημοσίευμα) παίζει τον ρόλο "ορού" σε έναν καρκινοπαθή στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας. Μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση; Προφανώς με ορούς δε σώζεται η παρτίδα, ούτε επιστρέφει στη ζωή ο καρκινοπαθής που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.
Ωστόσο, ο καθένας έχει δικαίωμα στην ελπίδα και ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Γι αυτό και ο Γκυρίνης που βλέπει, το νιώθει, ότι έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι του πανηγυρίζει λες και μπορεί να κάνει το μεγάλο κόλπο και να ξαναγίνει δήμαρχος.
Δικαίωμά του να πανηγυρίζει και να εκδίδει ανακοινώσεις άνευ ουσιαστικού και πολιτικού περιεχομένου που λίαν επιεικώς μπορώ να τις συγκρίνω με εκθέσεις επιπέδου Ε΄ δημοτικού. 
Λέει μεταξύ των άλλων ο Γκυρίνης ότι "Η συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στην “Ώρα Ευθύνης” δείχνει την εμπιστοσύνη στο έργο μας και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες πιστεύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει πρόγραμμα και προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.
Πόθεν προκύπτει αυτό; Από που κι ως που τεκμαίρεται η πάνδημη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στο έργο της διοίκησής του; Τι ακριβώς είναι η Μοσχοπούλου; Εκπροσωπεί το σύνολο του λαού; Αντιλαμβάνεστε ότι λέτε ανοησίες στο άγχος σας να γράψτε φανφάρες που να εντυπωσιάσουν; 
Αλήθεια, ποιον να εντυπωσιάσουν; Τον δημότη που βιώνει πέντε χρόνια τώρα μια διοίκηση με μηδενικό έργο και γεμάτη αλαζονεία μακρυά από τα προβλήματά του και το καθημερινό του μαρτύριο για βιοπορισμό; 
Για ποιο πρόγραμμα ακριβώς μιλάει ο Γκυρίνης που έχει προοπτική; Έχει πρόγραμμα; Και νομίζει ότι έχει, γιατί πέντε χρόνια το έκρυβε; Γιατί δεν υλοποίησε έστω την πρώτη σελίδα του προγράμματος;

Ο Γκυρίνης και η Μοσχοπούλου έκαναν δηλώσεις επ ευκαιρία της συνεργασίας τους ή της ένταξης της τελευταίας στην παράταξη και οι οποίες είναι:

Η “Ώρα Ευθύνης” ανακοινώνει τη συνεργασία με την Όλγα Μοσχοπούλου


Δήλωση δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη

Έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στο συνδυασμό "Ώρα Ευθύνης" για τις Εκλογές του Μαΐου.

Η Όλγα Μοσχοπούλου είναι γνωστή στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες από την πολύχρονη παρουσία της σε θέση ευθύνης στο Δήμο μας αλλά και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.
Πολύτιμο και ουσιαστικό το έργο που προσέφερε και είναι αποδεκτό από όλους και όλες ανεξαρτήτου κόμματος ή παράταξης.
Η Όλγα διακρίνεται για την ανιδιοτέλειά της, τη διάθεση για προσφορά, για τις γνώσεις και τις ικανότητές της αλλά κυρίως για την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ευχαριστώ την Όλγα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου για κοινό αγώνα και συμμετοχή της στη συνέχιση του έργου μας για την επόμενη τετραετία.

Η συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στην “Ώρα Ευθύνης” δείχνει την εμπιστοσύνη στο έργο μας και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες πιστεύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει πρόγραμμα και προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.
Η συμμετοχή της επίσης αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην “Ώρα Ευθύνης” και στη  Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στις συγκλίσεις, στην πολυσυλλεκτικότητα, τη διάθεση για συνεργασίες, στην ενωτική αντίληψη, όταν πρυτανεύει η κοινωνική προσφορά, χωρίς ιδιοτελείς σκοπιμότητες.  
Πιστεύουμε απόλυτα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που οι συγκλίσεις και οι συναινέσεις είναι απαραίτητο στοιχείο για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και των παιδιών μας.

Καλωσορίζουμε θερμά την Όλγα στην “Ώρα Ευθύνης”, την περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη και συναδελφικότητα και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που μας ενώνει για ένα καλύτερο και ανθρώπινο δήμο Αλεξάνδρειας.

Παναγιώτης Γκυρίνης 
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

-----


Δήλωση Όλγας Μοσχοπούλου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, 

Τα τελευταία 8 χρόνια, η ψήφος σας με έφερε στην πρώτη γραμμή ως Δημοτική Σύμβουλο, είτε στα έδρανα της συμπολίτευσης είτε σε αυτά της αντιπολίτευσης. Με αίσθημα ευθύνης, προσπάθησα να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας, βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από όλα, ξεπερνώντας παραταξιακά συμφέροντα και προσωπικές σκοπιμότητες.

Σήμερα στις 8 του Μάρτη, ημέρα της Γυναίκας, έχοντας βαθιά πίστη ότι η γυναίκα μπορεί και πρέπει να παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλες τις διαδικασίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή της, δηλώνω και πάλι παρούσα στις εκλογές του Μαΐου.
Πιστεύοντας σε σας , θέλω  προσωπικά να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να συνταχθώ με το Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, τον οποίο εμπιστεύομαι για την εντιμότητά του και πιστεύω ότι πραγματικά αγωνίζεται και προσπαθεί για έναν Δήμο καλύτερο, παρά την έντονη κριτική την οποία στο παρελθόν του έχω ασκήσει. 

Η επιλογή μου αυτή, οφείλεται στη διαπίστωσή μου, πως εποικοδομητικό έργο μπορεί πραγματικά να παραχθεί στα πλαίσια δημοκρατικών διαδικασιών, όχι μόνο με το διάλογο, αλλά και με τον αντίλογο, αρκεί να πλαισιώνεται από δημοκρατικές διαδικασίες και ανοιχτόμυαλες αντιλήψεις.

Είναι αλήθεια πως στη χώρα μας έχουμε συνηθίσει, η συμπόρευση δύο ή περισσότερων ανθρώπων να προϋποθέτει την απόλυτη συμφωνία και συχνά την δουλική υποταγή του ενός στις απόψεις του άλλου. Όταν συμβαίνει κάτι διαφορετικό, η κατάσταση που δημιουργείται συνήθως μας ξενίζει και μας δημιουργεί ερωτήματα.

Στην παράταξη μας στην οποία δραστηριοποιούμαι και έχω συμμετάσχει για χρόνια έχουμε αποδείξει πως δεν στοχοποιούμε ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις. Επίσης ότι δεν προτιμούμε τους κόλακες και τα φερέφωνα. Αλλά διαλέγουμε να συμπορευτούμε με ανθρώπους που διαφωνήσαμε, που ήρθαμε σε ρήξη και έντονα πολλές φορές, αλλά με τους οποίους έχουμε κοινούς στόχους, και κυρίως ανθρώπους που έχουν μάθει να εργάζονται πραγματικά για την πρόοδο του τόπου και της κοινωνίας. 

Ολγα Μοσχοπούλου και Παναγιώτης Γκυρίνης συμπορευόμαστε, ώστε η διαφωνία και η σύνθεση των απόψεων μας να οδηγήσει σε καλύτερο αποτέλεσμα για το Δήμο μας, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.

Όλγα Μοσχοπούλου
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ώρα Ευθύνης”

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Σας πηραμε σας πηραμε φλουρι κωνσταντινατο" "Μας πηρατε μας πηρατε βαρελι (ξεγανωτο) διχως πατο."

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς κακή επιλογή. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον και τώρα μαζί. Το κυριότερο για εμένα είναι ότι η εν λόγω μεταγραφή είναι πολιτικά νερόβραστη. Κρίμα παναγιώτη , ειλικρινά κρίμα. Οσο για την κυρία εκεί που έφτυνε θα πάει να γλύψει. Για μεγάλο επίπεδο λέμε....Τι σου κάνει η άτιμη η καρέκλα ? Η' μήπως είναι πολλά τα λεφτά άρη ?

Ανώνυμος είπε...

Χαρη αν άκουσα καλά στις 12 του Απρίλη στη Βέροια δικάζεται ο δήμαρχος για την παραποίηση των πρακτικών του Δ.Σ.Την καταγγελία είχε υπογράψει και η εν λόγω κυρία και πρέπει να είναι και μάρτυρας εναντίον του!!!! Ψάξτο λίγο να μας ενημερώσεις. Εχει γούστο ο δήμαρχος να ζητήσει αναβολή. Να πάμε όλοι στο δικαστήριο να απαιτήσουμε να γίνει. Ντροπή και αηδία προκαλούν όλα αυτά σε όλους εμάς τους δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συμφωνώ και επαυξάνω για το νερόβραστο. Δυστυχώς οι νέοι τοπικοί πολιτικοί μας αστέρες δεν είναι απλώς νερόβραστοι, δεν έχουν πολιτικό λόγο , δεν έχουν αρχές, μόνο φιλοδοξία και ματαιοδοξία. Αρχισα να νοσταλγώ τον Δημήτρη τον Παράσχο, τον Φώτη τον Πουρλιοτόπουλο, τον Σάκη τον Κούγκα, και γενικά τα παιδιά του κομματικού σωλήνα τα οποία είχαν, αν μη τι άλλο, αρχές, μπέσα , πολιτικό λόγο. Μπορεί να είχαν άλλα κουσούρια αλλά μιλούσαν πολιτικά, ξεκάθαρα.

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ για δυνατούς λύτες: Σε πόσους υποσχέθηκε το δαχτυλίδι ο Γκυρίνης για την μεθεπόμενη πενταετία; Σε ένα, δύο ή μήπως τρεις; Ποιοί τον ανέχονται μόνο για το δαχτυλίδι; Ποιοί από αυτούς προσδοκούν να χάσει για να αναλάβουν άμεσα την ηγεσία της "ομάδας";

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία δεν χαμπαρίζει από τίποτα. Όταν ένα ν άνθρωπο τον φτύνεις και εκείνος νομίζει ότι ψιχαλίζει, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο περιφρόνηση. Αλλά τι να πει κανείς το χρήμα σταύρωσε το Χριστό. Αυτό τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ατομα χωρίς πολιτική παιδεία, γλάστρες που τις βάζουν οι επικεφαλείς λόγω της ποσόστωσης και καμαρώνουν στην εκκλησία και στην παρέλαση σαν παχνισμένα "κο...ια" γιατί νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι, τι περιμένετε από αυτούς; Αλλά φταίμε και εμείς που τους ψηφίζουμε. Η κυρία , αν δεν ήταν ο Δημητριάδης, θα την ήξερε μόνο ο άνδρας της. Αυτός την επέβαλε και ζητούσε να την στηρίξουμε. Ωραίο πουλέν είχατε κ. Φώτη.

Ανώνυμος είπε...

Γκυρινη μολις εχασες μια ψηφο. Θα μου πεις στα φρυδια σου. Θα σου πω δε βαριεσε. Απορω τι στον κορακα εχει κανει η κυρια και την θελουν τοσο. Μια αχαρη κυρια ειναι. Αοσμη εως εκει που δεν παει. Και ας απαντησει η κυρια : Τι προσφερε στον δημο μας οσο καιρο ηταν με τον δημητριαδη? Αλλο τοσο και παραπανω τιποτα θα προσφερει. Αντε παναγιωτη ψαξε και αλλους καλοθελητες που δεν γουσταρει ο ΑΠΛΟΣ κοσμος. Μπουφε, ε μπουφε.

Ανώνυμος είπε...

7 σχόλια - 2 υπερ νεροβραστου. Γκυρίνη μην γίνεις και άλλο νερόβραστος. Μας χαλάει. Αύριο ξεκινάει μέγα νηστεία και εσύ είσαι στην επαιτεία . Κρίμα ζητιάνε.

Ανώνυμος είπε...

Τα καλάμια στην περιοχή μας είναι γνωστό πως είναι αυτοφυή. Η κυρία όμως δεν καβάλησε καλάμι αλλά μπαμπού. Τώρα μετακόμισε οικογενειακώς και στην Θεσσαλονίκη για να νοιώθει πρωτευουσιάνα, και ότι κάποια είναι. Όπου γλέντι και χαρά η Κρυστάλλω πρώτη, Γουρονοχαρές, πανηγύρια, πίτες, καπή, πρώτη μούρη. Και θεοσεβούμενη παρακαλώ, με μεγάλο σταυρό, και πάντα στους επισήμους με στιλ Μελάνιας Τράμπ!! Μυρίστηκε και εξουσία και με αίτηση τις ζήτησε και αξιολογήθηκε στέλεχος τις ΝΔ είχε όνειρα για υποψήφια Βουλευτής , αλλά ήταν όνειρο και πέρασε. Τώρα περιμένει καμιά έμμισθη θεσούλα σε κάποιο Νοσοκομείο που ….. αξιοκρατικά θα την βάλει το κόμμα τις, έτσι νομίζει. Αλλά θα μείνει με την όρεξη γιατί όλοι ξέρουν πως βρέθηκε στον Γκυρίνη. Θα σου πω ενδεικτικά ι είπε συνάδελφος τις που ήτανε εκλεγμένος και αυτός με τον Δημητριάδη. Όταν ρωτήθηκε αν και αυτός θα είναι υποψήφιος με τον Γκυρίνη απήντησε. ΕΓΩ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!!!!!!!!!! Τι ήθελε να πει ο ποιητής???